![]() |
Kapımın Tek Anahtarı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapımın Tek AnahtarıAnneler şefkatle çocuklarına uyumadan önce masal anlatırlar ya aşk da benim için ebedi uyku öncesi bir masal gibiydi ama henüz gözlerimi bile kapatmadım ![]() Sen bu masala bitti gözüyle bakıyorsun belki ama aklım almıyor her masalın sonu iyi olmaz mıydı, iyiler kazanmaz mıydı sürekli ![]() ![]() ![]() Ben niye kaybetmişim gibi hissediyorum o zaman? Seninle olmak benim için yağmur altında avuçlarımın arasında bir alevi yaşatmaya çalışmaktı ![]() Ne seni suçlayabiliyorum böyle olduğu için ne de o alevleri elime tutuşturan abimi ![]() ![]() ![]() Alev dediğime bakma yakmıyordu elimi, acıtmıyordu canımı ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de masum bi şekilde ellerimi tutmaya çalışıyordun ama avuçlarımı araladın ve o alev söndü ![]() Tekrar yakmak senin elinde yine ![]() ![]() ![]() Kapım her zaman açık ama sana hiçbirşey için garanti veremem yaşadıklarım ve yaşayacaklarım beni çok değiştirmiş olabilir döndüğünde eski beni bulmak için çok geç olabilir ![]() ![]() ![]() Bunu göze alabiliyorsan gözlerinden benim için süzülen bir damla yaş kapımın tek anahtarıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|