Kapımın Tek Anahtarı |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapımın Tek AnahtarıAnneler şefkatle çocuklarına uyumadan önce masal anlatırlar ya aşk da benim için ebedi uyku öncesi bir masal gibiydi ama henüz gözlerimi bile kapatmadım Sen bu masala bitti gözüyle bakıyorsun belki ama aklım almıyor her masalın sonu iyi olmaz mıydı, iyiler kazanmaz mıydı sürekli Ben niye kaybetmişim gibi hissediyorum o zaman? Seninle olmak benim için yağmur altında avuçlarımın arasında bir alevi yaşatmaya çalışmaktı Ne seni suçlayabiliyorum böyle olduğu için ne de o alevleri elime tutuşturan abimi Alev dediğime bakma yakmıyordu elimi, acıtmıyordu canımı Aksine ısıtıyordu ellerimi bu soğuk dünyada, gözlerini aydınlatıyordu bu karanlık dünyada Belki de masum bi şekilde ellerimi tutmaya çalışıyordun ama avuçlarımı araladın ve o alev söndü Tekrar yakmak senin elinde yine Kapım her zaman açık ama sana hiçbirşey için garanti veremem yaşadıklarım ve yaşayacaklarım beni çok değiştirmiş olabilir döndüğünde eski beni bulmak için çok geç olabilir Bunu göze alabiliyorsan gözlerinden benim için süzülen bir damla yaş kapımın tek anahtarıdır |
|