![]() |
Gülücükler Gözlerimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülücükler GözlerimdeRuhumda depremler yaratan, içimde birşeyleri yıkıp öldüren sana ![]() ![]() ![]() Şiddetini kestiremediğim sarsıntılarla ruhumu, bedenimi oradan oraya savuran deli rüzgara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayakta kalıyorsam eğer sırtımı dayadığım birileri var, bunu bil ![]() ![]() ![]() Sen yine ansızın hayatıma girdiğinde, ben bir delilik yapıp seni yine yeniden affettiğimde kocaman harflerle bana "Kendi düşen ağlamaz!" diyen birileri var ![]() Seni benim terkettiğimi sanıp bununla teselli bulanlar, benim bununla teselli bulduğumu sananlar, yanılanlar ![]() ![]() ![]() Senin sevgilinken, çocuğunken şimdi hiçbirşeyinim!!!Sen de benim hep ama hep herşeyimsin!Affedilmeyi haketmeyen ama affedilenim ![]() ![]() ![]() Yaşamımın bir parçası hatta yaşantımın ta kendisi olmaktan olmaktan bir türlü bıkmayan insan ![]() ![]() ![]() Sırf kendimi korumak için ördüğüm kozayı her defasında delip geçen çocuk ![]() ![]() ![]() Kaderimi kendi elleriyle yazan ve bir kitap gibi önüme fırlatan yazarlar soytarısı ![]() ![]() ![]() Gülücükleri gözbebeğimin içine yerleştirmesini bilen yegane insan ![]() ![]() Sen; Hayallerimi pembeye boyayan ![]() ![]() ![]() Bırak onlar hep pembe kalsınlar, Gülücükler gözlerimde ![]() ![]() ![]() ECE |
![]() |
![]() |
|