![]() |
Ruhum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() RuhumRuhum, kapalı kapılar ardında kilitli ![]() Denize nazır bir yerde bıraktım bedenimi ![]() ![]() Benden ayrıldığında çok uzaklarda olacağını fısıldıyordu kulağıma ![]() ![]() Korkmadım onsuz olmaktan ve belki de kavuşma ümidiydi benim ki ![]() ![]() Dön deme çabası ![]() ![]() Kırgın değilim ruhumu bedenimden ayırmayı başarana ![]() ![]() Üzgün değildim kaldığım uzak diyarlarda ![]() ![]() İnsan bazen vazgeçer sevdiğinden, ruhuna eşdeğer saydığı da olsa… Ayrılıklar da ölüm gibi gelmez mi zaten hep ![]() ![]() Derin bir acı hissetmez mi insan ![]() ![]() Çözümü zor olan sisli sokaklarda çaresizce dolaşmaz mı? Mecbur hisseder kendini başını alır gider, geride sadece loş hüzünler, iç sızlatan anılar, kalır ![]() ![]() Ne yapmalı sorusunu defalarca kendine sorar, o kadar sorar ki tek başına yalnızlık oyununu oynamak istemez ![]() ![]() Sahneye çıkmak zorundadır ama ![]() ![]() Perde açılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yorgundur, ürkmüştür, kendinden emin değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlık bir sahnede başlar oyun, bu aslında ruhun bedene savaşıdır ![]() ![]() Ruh söze başlar: Yıprandım ey beden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından Beden söze girer : ‘ Biz bir insanı insan yapanız ![]() ![]() ![]() Ruh sinirlenerek: nsanoğlunun ayakta durup durmaması umurum da değil artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra rüzgar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beden geri çekilir gibi olur ve Evet, haklısın galiba, bu kadar çabuk pes etmek ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer sen Kazandın! Özgür olmayı hak ediyorsun sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur KineS |
![]() |
![]() |
|