İkisi Bir Arada Olamıyormuş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İkisi Bir Arada OlamıyormuşSaatler geçmez oldu yine ![]() ![]() Meğerse çabuk geçer bildiğim zaman geçmez olurmuş bir beklenen varsa![]() ![]() Bekliyorum ![]() ![]() ![]() Bıkmadan usanmadan![]() ![]() Arada bir ah çekiyorum![]() ![]() Sonra yine bekliyorum![]() ![]() Ve bu böyle sürüp gidiyor günlerdir![]() ![]() Kimselerle konuşmuyorum uzun zamandır ![]() ![]() Bana O''''nu bırak artık berbat görünüyorsun diyorlar![]() ![]() Sen bu aşkı tek başına yaşıyorsun, O seni sevmiyor diyorlar ![]() ![]() Yıkılıyorum seni savunurken cümlelerimle![]() ![]() Gelsen artık Cümlelerime anlam katsan![]() ![]() Savunmalarım güçlense![]() ![]() Yine haksızlık ediyorum sana ![]() ![]() Anlamam gerekmez mi artık yaşadıklarını![]() ![]() Çelişkilerini![]() ![]() Hayatının ne kadar karmaşık ve ne kadar yalnızlıkla dolu olduğunu ![]() ![]() Aşk beni çok bencil yaptı sevgili![]() ![]() Ama sende beni anlarsın biliyorum![]() ![]() Hayatta tutunduğum bir küçük kuşum ,bir de kocaman adamım var![]() ![]() Gerisi yalan![]() ![]() Gerisi boş![]() ![]() O kadar sinmiş ki herşeyin üzerime ellerimdeki sigara kokusu senin kokun,gözlerimdeki bakışlar senin bakışların sanki ![]() ![]() Saatlerce dalabiliyorum umarsızca uzaklara![]() ![]() Seni yaşatıyorum biliyor musun sen olmasan da yanımda![]() ![]() Çok sevdiğim bir şiir vardı tam aklımda değil sözleri Ama bir yerinde "karşımdaki boş sandalyeni şereflendiriyorum her gece, sen olmasan da hayalinle" diyordu![]() ![]() Benim yaptığım da bu işte![]() ![]() Seni sensiz yaşamaya o kadar alıştım ki şimdi tüm korkularım seninle yaşanacaklar üzerine oldu![]() ![]() Eğer görebilseydin şimdi beni "yine başladın mı abuk sabuk düşüncelerinle kavga etmeye" derdin biliyorum ![]() ![]() Elimde değil bu kavgalar![]() ![]() Beynim neden yaratıyor bunları bilmiyorum![]() ![]() Bir yanım sana gözü kapalı bağlanmak için çırpınırken diğer yanım olmamalı diye mücadele veriyor![]() ![]() Ah ne zormuş![]() ![]() AŞK bu muymuş? Yaşlanıyorum ve hala neler yaşadığımı bilemiyorum![]() ![]() Keşke şu an yanımda olabilseydin diyorum inatla olamayacağını bilerek ![]() ![]() İhtiyacım olan tek şey kokun![]() ![]() Kokunla beraber götürüyorsun her defasında içimdeki huzuru Bir hayat bir insan üzerine kurulabilir mi bu kadar körü körüne ![]() ![]() Neden ve nasıl herşeyim olabildin![]() ![]() Ne yaptın bilmiyorum![]() ![]() Ve birşey de yapmadın aslında![]() ![]() Sen olduğun gibiydin her zaman![]() ![]() Tüm çelişkiler bende![]() ![]() Yalvarırım gel ve kurtar beni artık ![]() ![]() Ne olacaksa olsun![]() ![]() Ya varım de sonuna kadar ya da bitti artık de![]() ![]() Kurtar beni yaşadığım karmaşadan![]() ![]() Kendimden saklanır oldum sana açıldıkça![]() ![]() Mutluluk yaramıyor bana sevgilim ![]() ![]() İki gündür o kadar mutluydum ki şimdi neden kendimi kapana kıstırmak için uğraşıyorum bu kadar![]() ![]() Ve neden birden bire içim bulanmaya başladı yeniden![]() ![]() Seneler önce bir büyüğüm şunu demişti bana "sen hiçbir zaman mutlu olamayacaksın" Ve ben çok gülmüştüm o zaman![]() ![]() Şimdi anlıyorum ne demek istediğini![]() ![]() Gözlerini ve kulaklarını en önemlisi de beynini kapamadıktan sonra mutlu olunamıyormuş gerçekten![]() ![]() Ya umursamamayı öğrenmeli hayatı ya da mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçmeliymiş insan İkisi bir arada olamıyormuş ![]() ![]() |
|
|
|