Yitirdim Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yitirdim SeniSoğuk çok soğuk ![]() ![]() Hava nasıl da soğudu bir anda Puslu, kasvetli![]() ![]() Sanki yağmur değil, kan yağacak![]() ![]() Ölümün soğuk yüzü olmalı bu dondurucu hava![]() ![]() Anlayamıyorum, neden ve nasıl, kim ve ne uğruna harcanıyoruz ![]() ![]() Yok oluş süreci ne kadar da kısa Daha az önce tutuyordum ellerini![]() ![]() Saçlarının arasından yanağına süzülen kızıl acıya rağmen gülümsemeye çalışıyor, hoşçakal diyordun bana![]() ![]() Oysa söyleyen ben olmalı, yok olan ben olmalıydım![]() ![]() Katlanılmaz bir acıyla kavruluyor yüreğim Küçücüksün, küçücüktün daha ![]() ![]() Doğduğunda da yağmur yağıyordu hışımla Bereketiyle geldi, dedi büyükler![]() ![]() Bereketmiş![]() ![]() Hangi gün mutlu oldun doyasıya, hangi günü yaşadın hesapsızca![]() ![]() Bereketmiş Kime bereket?![]() Nasıl da mağrur, başın hep dik, hep güçlü, hep kendinden emin görünüyordun, ama bir ben bilirdim yüreğindeki çaresizliği, bir tek bana açardın o küçük bedendeki kocaman yüreğini![]() ''Büyük adam olacaksın,'' derdim ![]() ![]() ama zaten büyüktün![]() ![]() Giderken; ıslak gözlerime, dinmeyen gözyaşları ekledin ![]() ![]() Geçmişim, geleceğim, umudum![]() ![]() Bana hoşçakal derken, ışıldayan gözlerinin donuk bakışlara dönüşüyle yitirdim seni![]() ![]() ![]() Nurgül KILIÇ |
|
|
|