![]() |
İçimdeki Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki Sengözlerinin uğrunda bir ömür harcandı gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve gözlerin bu hayatın sahibini hiç göremedi ![]() ![]() ![]() ben yalnızlığımı çok sonra anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama artık yanında ben yokum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zamanı düşündükçe ağlamakistiyorum: kaybettiklerimizi,mutluluğu, umudu nasıl sebebsizce ve acımasızca hapsettiğimizi ve sevgiyi nasıl umursamadığımızı,nasıl görmediğimizi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() biz ,onu bilemedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o ayağımıza çelme taktı, biz görmezden geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgiyi tarif etmeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutluluğu hayal ediyorum ![]() ![]() ![]() iki kelime çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir gece,bir rüyada aşık oldum sana,binlerce gece yüreğim hayalini aradı ve seni bir şarkı gibi hergece mırıldandı ![]() ![]() ![]() sana hissettiğim duyguların tarifi pek kolay değil ![]() ![]() ![]() taşıyabilecek kelimeler henüz söylenmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() belki gözlerimdeki yaşların manasını bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanki bir damla kavuşmuştu denizlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yılların sürgüsünü çektik gözlerimize;ayrılığın kilidini vurduk yüreğimize ve ellerim hasret kaldı ellerine ![]() ![]() ![]() sen yıllarca bir iç çekişimde yaşadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen içimde gizli gizli ağladın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen bir mevsimlik dünyamın tek baharıydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen bana mutluluktan da uzaktın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen ömrümce gözyaşlarımda yaşadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ah sana bir sarılsaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç olmazsa birkez beni sevdiğini duysaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen yıllarca bir iç çekişimde yaşadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen bir mevsimlik dünyamın tek baharıydın ![]() ![]() ![]() sebebini bilmiyorum,ne kadar sürecek bilmiyorum ama seni seviyorum ![]() ![]() ![]() belki de sonsuza kadar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|