Hiç Ulaşmayacak Mektup |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Ulaşmayacak MektupGerçekleri unutup hayallerde yaşamak mı, yoksa gerçekleri kabullenip hayallere hapsolmak mı? Hangisi daha kötü bilmiyorum ![]() Hangisini seçersem seçeyim sensizim![]() Hangisini seçersem seçeyim acı çekiyorum![]() Beni en son aradığında söylediklerimi düşünüyorum ![]() Mecburdum![]() Beni unutmalıydın![]() Böyle nereye kadar gidebilirdi ki![]() Birimizin kendini feda etmesi gerekiyordu![]() Senden önce ben ettim![]() Sen bilmiyorsun ama ben telefonu kapatınca çok ağladım![]() Hala zaman zaman ağlama krizlerim tutuyor![]() Bazı anlar oluyor dayanamayıp seni arıyorum![]() Ama telefonun kapalı![]() İyi ki de kapalı![]() Yoksa buralarda duramaz yanına koşardım![]() Sevdiğimin yanına![]() ![]() Birbirimize hep sevgimiz için güçlü olmamız gerektiğini öğretmeye çalışırdık ![]() Umarım sen benim sevgim için güçlü olmuş kendine yeni bir hayat kurmuşsundur![]() Ben mi![]() Kurmaya çalıştım ama olmadı![]() Herkeste seni aradım![]() Senin gözlerini, nefesini, tenin sıcaklığını![]() Ama hiç kimsede bulamadım… Hiçbir zamanda bulamayacağımı biliyorum![]() ![]() Umarım mutlusundur sevdiğim ![]() Karanlığımda boğulmana izin veremezdim![]() Senin için elimden gelen tek şey buydu…Seni Seviyorum Ve Daima Seveceğim ![]()
|
|
|
|