Bana Sen Lazımsın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Sen LazımsınBANA SEN LAZIMSIN Hadi gel ![]() ![]() aç gönül bahçemde, baharım ol![]() ![]() sensiz olmasın sabah, gecem ol![]() ![]() uçur beni yalnız sevdalara, kanadım ol ![]() ![]() bir çift söz ol söyleyemediğim, seni seviyorum gibi![]() ![]() Güneş ol geceye kavuştur beni ![]() ![]() hasretim ol vuslata götür beni![]() ![]() ayrılık gibi yak gönlümü ![]() ![]() gelenim ol uzaklardan, beklediğim gibi, sevdiğim gibi![]() ![]() Özlediğim oldun, gözbebeklerime hapsettiğimdi yüzün ![]() ![]() bakışlarımda bir sen vardın, bir de hüzün![]() ![]() aşkın adı sen olmuştun, sevdanın adı sen ![]() ![]() şarkılar seni söylüyor, şiirler seni haykırıyor![]() ![]() sen bir özlemdin, özlemimdin adını koyamadığım ![]() ![]() güllerimdin koklamaya kıyamadığım![]() ![]() yüreğimdin koparıp atamadığım ![]() ![]() sendin işte, sen ![]() ![]() nereye baksam, nereye kaçsam karşılaştığım![]() ![]() içimdeki çocuktun sen, başedemediğim ![]() ![]() salıncakta sallanan, kaydıraktan kayan![]() ![]() şımarmak isteyip de şımaramayan çocuk ![]() ![]() sen beklediğimdin biliyor musun![]() ![]() Deme bana gülüm, gülün ömrü az olur ![]() ![]() bataklıklarda açan nilüferim![]() ![]() güneşin olamam bilirim, yakar kavurur bahçeleri ![]() ![]() karanlıklarda dinlenirim![]() ![]() hayat dediğin nedir ki, senin için ölürüm ![]() ![]() can![]() ![]() can olmak![]() ![]() ama sen vanımdan da ötesin bilirim![]() ![]() Aramızda hep uçurumlar mı olacaktı, sana hasret ![]() ![]() zindanlar mı olacaktı yüreğimin dar koridorlarında ![]() ![]() yangınlar mı olacaktı bahçemi kurutan![]() ![]() ve ben sana hasret![]() ![]() ben sana sevdalı ![]() ![]() okyanuslar mı olacaktı maviye hasret, gözlerim gibi![]() ![]() hep hüzün mü olacaktı adım ![]() ![]() hüzün![]() ![]() hep yeşili, sarısı, kızılı mı olacaktı, yapraklarımın![]() ![]() sevdalar mı yaşanacak, gemiler mi kalkacaktı, senin olmadığın iklimlerden ![]() ![]() sensiz bağlanıp, bensiz mi çözülecekti halatlar ![]() ![]() yalnızlığa mı açacaktık yelkenlerimizi![]() ![]() ne sen gelirsin![]() ![]() ne sevdan![]() ![]() ne meltemin dokunur gözyaşlarıma ![]() ![]() hangi iklimin çiçeğisin sevdiğim söyle![]() ![]() Kaf dağının ardında mıdır ilk adım ![]() ![]() adını sen koy sevdiğim bir sonbahar akşamıdan çalarak![]() ![]() adını sen koy ne istersen Bekliyorum seni demiştin ![]() ![]() bıraktın gecelerimle beni acımadan![]() ![]() Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim Hayat bu kadar uzun mu ![]() ![]() veya geri getirebilecek miyiz zamanı geri![]() ![]() Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim ![]() Ne güzeldir seni seviyorum diyebilmek![]() ![]() Ne güzeldir sevdiğinin gözlerine bakabilmek ![]() ![]() Ne güzeldir gelişiyle coşup, gidişine yanmak ![]() ![]() Ne güzel şeydir aşka aşık olmak ![]() ![]() ruhum bedenimden ayrıldığında![]() ![]() ellerim ayazlarda kaldığında![]() ![]() aşkın hep bende yaşayacak ![]() ![]() Şimdi bir şarkı söyleniyor, uzaklarda![]() ![]() Ne güzeldir sevdiğinin gözlerine bakabilmek ![]() ![]() Ne güzeldir gelişiyle coşup, gidişine yanmak ![]() ![]() Ne güzel şeydir aşka aşık olmak ![]() ![]() ruhum bedenimden ayrıldığında![]() ![]() ellerim ayazlarda kaldığında![]() ![]() aşkın hep bende yaşayacak ![]() ![]() Şimdi bir şarkı söyleniyor, uzaklarda![]() ![]() Ne güz ne güllere sığar, bu kalp bir sende titrer ![]() ![]() Yak hadi durma, senin bu küller ![]() ![]() Ne yazı ne kışı bekler,bu kalp bir seni özler ![]() ![]() Vur hadi durma senin bu izler ![]() ![]() Bana sen lazımsın ![]() ![]() Gözlerimin limanı oldu gözlerin ![]() ![]() Kirpiklerin gardiyanım ![]() ![]() Ağlamasınlar söyle ![]() ![]() ben hiç gidemedim ki![]() ![]()
|
|
|
|