![]() |
Ay Dolunay Gönlüm Karanlıkta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ay Dolunay Gönlüm KaranlıktaGün savruluyor zamanın bakışlarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece boynu bükük bir karanfil olmasın gönül türkümüz,ki, duadan başka sığınacak bir kapı yok bu kör karanlıkta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarının payımıza ne çıkaracağını ise yaradandan başka kimse bilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ve gel,gel-git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sevdiğim;sokakları yağmur kokan bu kentte sensiz girdiğim ve sessizce sokulduğumda gecenin koynuna senden bir damla umut getirir diye sevda sözleri ekiyorum yağmurun kalbine ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gecenin saçları örtünce bu şehri karanfil bakışın,zümrüt yeşili gözlerin,çevirir gönlümü bahara ve sesin gelir ansızın kalkan bir yusuf tutan kuşunun kanat sesinde ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Ay Dolunay Gönlüm Karanlıkta |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ay Dolunay Gönlüm Karanlıktavuruldum ben bu sözlere serendipity <br> <br> <br> Şimdi sevdiğim;sokakları yağmur kokan bu kentte sensiz girdiğim ve sessizce sokulduğumda gecenin koynuna senden bir damla umut getirir diye sevda sözleri ekiyorum yağmurun kalbine ![]() <br> <br> yüreğinin güzelliği yine yansımış sayfalara her zaman güzelliklerin seninle olması dileğiyle canım <br> <BODY bgColor=#ffffff background=http://img216 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|