07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Sayıklamalar

Ne zor şeymiş seni yazmak Nasıl bir güzellik ki anlatayım Hangi çiçeğe benzeteyim seni,hangi topraktadır kokun,hangi denizde Kimin saçı öyle alır götürür beni,başka hangi gözlerde saklı binlerce anlam  
Anlatamaz düşündüklerimi ama her şarkı senin olsun Tek olsanda,son olsanda hep sen ol elimde kalan Baktığım yeri görebilmen,sarılabilmem sana aramızdaki sokak lambalarını kaale almadan,tam ortamızdan geçenleri hiç gelmemiş varsayarak  
Paylaşabilmek sonra olmayanları Hayallerimizi bölüşmek bir yalan kadar güzel Yaşama bir davetsin benim için Anlamı aranılan hayatın ta kendisisin Farklı bir mutluluk,senin adına,senden yana korkmak Özlemek iki adım ötede olduğunu bilerek  Susturmak herşeyi ve sigaramın dumanından saçlarını çizmem odamın soğuk duvarlarına  
Bu olmalı yıllardır aranılan,bu olmalı rüzgarların beni peşisıra savurduğu şey  Her yağmur damlasında gördüğüm,her otobüsle gönderdiğim,her nefeste beklediğim,sigaralarım,üzülmesine dayanamadığım,uyandırmaya kıyamadığım,paylaşamadığım  
Nasıl bir sözcük bulmalı sana hitap ederken,hani kimsenin söylemediği,henüz hiçbir ayrılıkta adı geçmemiş  
Teşekkürler yanımda olduğun,açıklamasız olan bana inandığın için Gözlerin,saçların,kokun,çocukluğun için teşekkürler anlayışın,tenin,herşeyin,nefes aldığın için  
Acılardan uzak bir hayalde,güneşi ellerimizle tutmak dileğiyle 
Okan Ağ
|
|
|