![]() |
Ruhum Artık Sadece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhum Artık SadeceAğlama sevgili beceremedim doyurmayı seni benle, gitmek gerçekten gerekliydi ![]() ![]() ![]() Üzülme sevgili, vedaları da vardır baharların, yaprak dökümünü yaşarsın istemesen de ![]() ![]() ![]() Vazgeçmek için zamansızız belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarımı kestirmek hiç aklımdan geçmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek ki bitmiş ve aklıma gelmemişsin ![]() ![]() ![]() Bu yüzden seni sevdiğimi sanmama rağmen gitmeliyim sevgili ![]() ![]() Düşünme sevgili, düşünülmeyi haketseydim,yanında olurdum ![]() ![]() ![]() Ve Ve'si yok ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değmezim hiçbirşeye! Yalnızlığın adil değil ![]() ![]() ![]() Ama benim ki adil sanırsam ki ![]() ![]() ![]() Ben seçtim! Yok oluşumun tarihçesinde, bana eşlik etmiyor çok zamandır varlığın ![]() ![]() Artık seni koyamadığım düşencem de, ben de yokum ![]() Çünkü sensiz; yakan bir korum ![]() ![]() ![]() Belki de hepsinden öte, yalnızlığını kör kuyulara haykıran, dolunayın şahit olduğu, bir hayalet ruhum ![]() Hala hayattayım belki de, peki sen; varlığımdan haberdar mısın? |
![]() |
![]() |
|