07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Sevdam
Şimdi başkadır benim sevdam 
Yıkık dökük hayallerin peşinden gitmektense, upuzun bir aşk düşlerim artık  Kavgasız, gürültüsüz, sıradışı bir aşk  Öyle bir şey ki ne Mecnun sevmiştir Leyla'yı böyle, nede Ferhat bu aşkla dağları delmiştir 
Başkadır şimdiki sevdam, daha tutucudur, daha güzeldir  Her sevdanın bitiminden biraz daha arta kalan, bir topaktan ibarettir 
Herşeyden kalırmış ya hani biraz, işte o kalanların yükselişidir  Şimdi başka severim herşeyi, herşeyi başka görürüm  Büyütmem içimdeki kini, hiç kimseye  ve hiç kimseye haddinden fazla değer vermem artık, hoş veremem ya zaten neyse  Bir başkadır şimdi yüreğim Hiç bir imza yoktur altında  ve hiç bir şiir anlatamaz onu  
Zaman geçer, herşey değişir, tıpkı sevdamın değiştiği gibi  Bir başka olmuştur bakışlarım, görmek istediğimi değilde gerçekleri görürüm artık Kulaklarım başka duyar, ellerim başka okşar olur 
Yüreğimin başkalaşımı bütün bedenime vurur 
Yok! derim kendime, değişmeyeceğim ben, yine eskisi gibi seveceğim sanki acı çekmeyi arzulayan biri gibi  Hayır! diye bağırırım gördüğüm gerçek olamaz derim gördüğüm yalanlar karşısında 
Neden sonra düşünürüm, yüreğimle beraber ne çok şey değişmiş  ben miyim diye sorarım kendi kendime yüreğimi ellerim arasına alıp paramparça ederken, ben miyim bütün bunların nedeni  yada ilişkisi 
|
|
|