Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

My Way

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

My Way

Sadece yolların ve zamanın olduğu tamamen kendi içinde kıstırılmış bir bakış açısı vardı ,kimsenin görüp tarif edemeyeceği ,kendi gizemi içinde boğulmuş ama mutlu sihirbazın Bazen adım atmaktan yorulup dizlerimin üstüne düşüyorken ve bazen düştüğüm yerin neresi olduğunun bilincinde değilken ,çok garip ve isimsiz düşler bozuyordu ritmini kalp atışlarımın

Yürümek zorundaydım ,kim öğretmişti bunu bana Tam olarak 7795 gün ,23 saat 30 dakikadır nefes alıyorumZamanımın büyük bir kısmı kontrol edilme dürtüsünü ,kontrol altına almaya çalışmakla geçiyorNeden olduğunu bilmiyorum Olması gerekenmiş gibi geliyorVe bütün sevgililerimin yüzünde aynı gülümseyiş tarzıCanavarlar yaratıp ,gece onlarla uyuyorum En fazla üşümemek için ve en azından acı korkutmuyor beniİçime gir ve bütün kabuslarımı em

Bir şarkı söyle! ve ben düşlerimin ucundan sarkan büyücüyü bulmaya
gideceğimbir gün çıplaktım ve kanayarak büyüyordum!
ve bir kez göğe döndüğümde bulduğum tek gözleminde kör olduğunu gördüm

Beni takip eden bir paranoyak seslenişHayır! Büyük bir el gelip beni tutunduğum yerden kesip çıkarıncaya kadar hiçbir yere gitmeyeceğim
Sabahları eve dönmek için her zaman çok geçtir Büyük şekilsiz binlerce
binanın çevrelediği dar sokakların birinde ,şafakta ve kanarken öylece
kalakalmak

İçimde hiç tanımadığım kötü kalpli bir hayalet yaşıyordu

Uyurken sayıklıyordu ve bu benim uykusuz gecelerimin sebebiydi

Kendine benim ismimle sesleniyordu bu hayalet

Eve dönmeliydim Canavarlarımın büyük ve sıcak kollarında unutmak
içinUnutmak üşümeme son verir ve hayat daha şefkatli olur
Döne döne içime doğru kıvrılacağım ve hayalet yarım kalan son kokuşmuş bira bardağının içinden kahkahalar atacak

Bazen içimde sinsi ve yumuşak bir el hissediyorumKalbimi okşayan ve ciğerlerimdeki dumanın içinde danseden Ve mideme doğru içimdeki tüm organları tek tek doyuran ,isimler veren bir elKimsin

Bazılarının sadece tutkuları vardır ve bazıları ölümü bile haketmeyecek kadar kötüdürTutkular, doğru kullanıldığında gözleri ve aynaları cennete yakın tutar ,şehvet aslında benim sevgili canavarımın gözlerindeki renktir ışığın yarattığı!

Bana Lord un cennetini anlat

Bir zamanlar bir ormanın içinde yaşayan yarı insan yarı melek bir yaratığın hikayesini okumuştum Masalda gözleri görmüyor ama yolunu hiç şaşırmadan nehri geçebiliyordu bu yaratıkUpuzun bacakları ve hiç işe yaramayan kahverengi kanatları vardıHer gece düşümde onun nehri geçişini izlerdim ve o bana kirli elleriyle suyun içindeki mavi gökyüzünü işaret ederdiOnun kör olduğuna hiç inanmadım

Suyun içinde danseden bir fısıltıydı hayatın bana anlatmak istediğiOysa uyandığım her yeni gün kulaklarımın ve gözlerimin tınısını yutuyordu yüksek binalar

Bir gün bana okyanusları göstereceğine söz veren bir adam geldiBir anda bütün seslerin sustuğu ve ardından bir kadının çığlık çığlığa şarkı söylemeye başladığı ,güneşin tamamiyle çıplak kaldığı bir gündü
Bana zaman dediBen gülümsedim

15/07/2003

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com