Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocukluğumu, özlüyorum

Çocukluğumu Özlüyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocukluğumu Özlüyorum

Çocukluğumu özlüyorumÇocukluğumun kışını ,baharını en çok da yaz akşamlarını özlüyorumBiz 4 mevsim yaşardık hayatı;yazı yaz kışı kıştı adamakıllıBüyüdükçe güneşin kavurduğu tenimizin karalığı içimize çöküyor sanki

Çocukluğumu özlüyorum iyiceYalınayak sokağı adım adım saymak,dizlerimi kanatmak,hiçbirşeyden korkmamak istiyorumEve girmek nedir bilmeden gecelere kadar oyun oynamak,zillere basıp basıp kaçmak,sokaktaki kötü amcanın"gidin lan evinize" diye bağırmasını ,mahallenin erkekleriyle aşık atıp top peşinde koşturmak istiyorum

Karpuzun sularını akıta akıta yemek,tek derdimin sınıf geçmek olmasını istiyorumGazoz kapağından ipli fırıldak ,kiremitten kına yapmak,sularla oynamak istiyorumKomşularının ağaçlarından meyva çalmak(aynılarından bahçelerimizde olduğu halde), çekirdek kabuklarından minik dağlar yapmak istiyorum

Şimdiki gibi egzos kokularıyla değil sümbül kokularıyla uyanmak ne güzel olurduDi-li geçmiş zaman işteBüyüdük teker teker ,dağıldık bir daha hiç toparlanmamak üzereBir zamanlar sıcak kurabiye aşırmak için uğradığım mutfak artık evim olduHayat,yemek buharı gibi uçup gidiyor avuçlarımdan

Tek teselli özleyecek bir çocukluğumun olması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com