![]() |
Beni Kucaklayacak Mı Bahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Kucaklayacak Mı BaharKaranlık topraklar kucak açmıştı bana ![]() Bir tohumdum, rüzgarların dans ettiği dallarda ![]() Zaman geldi büyüdüm ![]() annemden ayrılma zamanım gelmişti artık ![]() Bende büyümüş olgun bir hurma çekirdeği olmuştum artık ![]() Bir sonbahar mevsiminde kendimi annemin şefkat dolu kucağından, bir hurma dalından çatlamış susuz topraklara bırakacak, sonra baharı bekleyecek, bir ilkbahar yağmurunda yeşerecektim ![]() Bir sonbahar rüzgarında, bir kum fırtınasında ayrıldık annemden ![]() Rüzgar beni kilometrelerce uzağa sürükledi ![]() Uykuya dalmıştım nerelerden geçtim, nereye geldim hiç hatırlamıyorum ![]() Kumlar örtmüştü üzerimi, bir tohumdum karanlık toprağın kucak açtığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak altında, hayaller ülkesindeydim ![]() ![]() ![]() Zaman artık iyce yaklaşmıştı ![]() Birkaçgün sonra başımı dışarı çıkaracak, güneşin güzelliğine aşık olacak, güzel bir bahçede mutlu bir hayat sürecektim ![]() Karınca arkadaşlarımın anlattıkları güzel hikayelerdi beni hayata bağlayan, bana daha doğmadan hayatı sevdiren ![]() Birgün sabaha karşı doğdum, bu topraklarda ![]() çocuklar ağlıyordu ![]() Etrafım cesetlerle doluydu ![]() Güllerin kokusu yerine cesetlerin kokusunu duyuyor, kuşların şarkıları yerine silahların seslerini dinliyordum ![]() Karıncalar beni yaşatmak için yalan söylemişlerdi, onlarda dışarda mutlu değillerdi ![]() Sim siyah dumanlardan, kapkara bulutlaradan güneşi göremiyordum ![]() Oda beni göremiyordu ![]() aynı zamanda öldüğüm ![]() ![]() Öldüğüm gündü ![]() |
![]() |
![]() |
|