![]() |
Kör Ressam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kör RessamAdı Eşref Armağan ![]() ![]() ![]() Amâ bir ressam ![]() ![]() ![]() Gözleri görmüyor ama, yüreği apaydınlıktı ![]() Onunla röportaj yaptım ve çok sevdim ![]() Ben sadece gözleri görmediği halde, resim yapan bir adamla konuşacağımı sanmıştım ama, harika bir insanla tanıştım ![]() Bir kere, hiç şikayet etmiyordu ![]() ![]() Bizim gözlerimiz görüyor, elimiz ayağımız tutuyordu ama onun kadar hayat dolu değildik ![]() Neşeliydi, keyifliydi, halinden memnundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatta Ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size ondan dinlediğim birkaç hatırayı nakletmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Birgün yolda yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse, kalktım, üstümü başımı silkeledim ![]() ![]() ![]() Adam durdu, durdu ve ½u sarı tabelayı görüyor musun?dedi, Işte ordan sağa dön, yukarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seferinde de evimize misafir gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yahu ne yapıyorsun bu saatte?dedi ![]() ;Resim yapıyorum Allah akıl fikir versin ![]() Derin bir iç geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir gün, bankada oturmuş sıramı bekliyorum ![]() Yanımdaki adam: Merhaba dedi ![]() ![]() Bak, yarın saat 10 da burda olacaksın tamam mı? Yoksa fena yaparım! Ben mi? Tabi ki sen! Kiminle konuşuyoruz? E, pardon niye geleceğim? Bak hâlâ konuşuyor ![]() ![]() Korktum Peki gelirim dedim ![]() Adamın konuşmalarının çoğuna cevap verdim ![]() ![]() ![]() Ama sonradan kendime çok güldüm ![]() Neden güldünüz? Meğer adam cep telefonu ile görüşüyormuş iyi mi? (Herkesin Bir Hikayesi Var) |
![]() |
![]() |
|