![]() |
Acim Dinmiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acim Dinmiyorsensizliğin bu kadar acı verici bitmez tükenmez bir yara olduğunu bilmiyordum ![]() gittin gideli bu deli yüreğim sensiz senin için çarpıyo ![]() bi insan birini bu kadar sevebilirmiki ![]() gözümde hiçbirşeyin değeri yok senden başka ![]() sen yaşama anlamım herşeyim Serdarımsın ![]() seni yüreğimden nasıl sileyim ya da sana nasıl hiçbişey yokmuş gibi davranayım ![]() bırakıp gittin beni,pişmanım dedin neden neden bana bunu yapıyorsun, neden yine karşıma çıkıp küllerimi aleve çeviriyorsun ![]() o zor harab günlerimi nasıl atlattım sen biliyormusun ![]() şimdi yine yeniden üstelik evliyken bunu yine niye yapıyosun ![]() sana dayanamadığımı herşeyden çok sevdiğimi biliyosun ![]() yeter ya dön artık ya da ver bana geri kalanımı ![]() ![]() ![]() artık nefes alacak gücüm bile kalmadı,sensizlik neden bu kadar acı, neden şu küçücük yüreğime bu kadar ağır yükler yüklüyosun ![]() isyan ediyorum evet artık dayanamıyorum, Kalbim ağır geliyor bana ![]() ne senden vazgeçebiliyorum ne de senle olabiliyorum ![]() Lütfen biri bana yardım etsin dayanamıyorum artık Serdarım olmadan yaşamaya ![]() ![]() ![]() zamanla unutursun dedilerbekledim olmadı olmuyo ve biliyorum olmayacakta sanki geçen her yıl ondan uzaklaştıracağına yaklaştırıyo bitmiyo tükenmiyo işte içimdeki sevgi aksine inatlaşırcasına artıyo ![]() 5 yıl oldu Aşkım seni seveli ve ben ilk günkünden bile çok seviyorum seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|