Elimi Bile Farklı Tutsun Biri İstiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elimi Bile Farklı Tutsun Biri İstiyorum![]() Bazen damarlarımda aktığını düşünüyorum hayatın o sıvısının ![]() İntahar değilki bu çırpınışlarım![]() Yok oluşların içinde varoluş çabalarım![]() ![]() Kimse yokki burda karşımda durabilecek![]() Bir söz yokki beni durdurabilecek ve hiç biri yokki beni sarsabilecek![]() ![]() Sadece ben varım bomboş odamda sessizliğimle![]() Boş insanların arasında nefesimle![]() ![]() Daha ne kadar soluyabilirim ki sizi?Unutulmuş bir enkazın içindeyim daha ne kadar dayanabilirim? Sıkışmış durumdayım kanayan duvarların arasında ![]() ![]() Yokki kanı durdurabilecek çekip beni götürebilecek![]() Ve birinden başka kimse yokki sonuna kadar beni bu hayatta tutabilecek![]() Sonsuz hikayelerim yok benim yazıp oynayabileceğim ve bir ailem yok benim arkadalarına geçip korunabileceğim ![]() ![]() Kalkanlarım yok benim yalanlarınız karşısında durup gülebileceğim![]() ![]() Hiç yalanım yokki benim sizden biri olabileceğim uçabilirim bazen çok yukarıya ve çoğu kez inebilirim boşluğa ![]() ![]() Utanabilirim bazen kendimden seni hala düşlemelerimden kendimden vazgeçmelerimden![]() ![]() Kimse bilmiyor![]() ![]() İçimin kanadığını kayboluşlarımdaki yalnızlığı ve içimdeki karartıyı![]() ![]() Kimse anlamıyor ![]() Çabalar ve vazgeçişlerle bu kaos![]() ![]() Herkes beni ulaşılmaz zannediyor![]() ![]() Kimse benim yıkılmış sarayımın bir kişi daha kaldıramayacağını bilmiyor ![]() ![]() Kimsenin kan akıtacak cesareti yok benim mezarımda!Ve herkesin sadece bir sözü var yaşayan ölü bedenlerin cehenneminde![]() ![]() ![]() İşte bu gün kusuyorum çiğnemeden yuttuğumuz tüm kehanetleri ![]() ![]() Belki bu andan itibaren çabalarımın çabasızlığını önemsemiyorum ve aşklarımı kendime tek tek itiraf ediyorum![]() ![]() Oysa bendim dimi kimseyi sevmeyen umursamayan alamayan boşluklar için yalnızlığıyla konuşamayan?Aslında benim herşeyi yalnızlığa boğan neyse benim zaten tek hiç sizde melekler![]() ![]() Siz kanatlarınızı takarken bendim ağladığım belli olmasın diye yağmuyu bekleyen ![]() ![]() Islanan hepiniz teker teker yok oldunuz ![]() ![]() Yok oldunuz yitip gittiniz cesetleştiniz benim için leşleştiniz![]() ![]() Yok oluşlarınız bir varlık ve sessizlikleriniz bir çığlık etkisinde hala bende![]() İki ölü beyni daha bitirdim en son çöplüğümde iki yalansız yalanı![]() İki delik daha açtılar param parça bedenimde ve daha çok kanadım bu sefer gözlerimde kanadı benle birlikte süzüldüler çıplak tenimde ışıltılar bir süre ![]() ![]() Geçici bir travma belkide ![]() Yine kan kaybettim![]() Sarılamaz değilim belkide ama kimseye ihtiyacımda yok![]() Sargılarım eskidi sadece çok sorar oldum neden diye neden sevemez oldum o hisleride mi beraberinizde götürdünüz?Ve neden her sevildiğimde çizik oldum kanattım ![]() İstemsizce?Niye herkez ben olmak istedi!tabutumun içindeyken nefessiz kalmışken seni bile soluyamıyorken?Ve niye onlar tekrar gelip beni istedi![]() Ben seni çalarken?Ne de olsa biz kaybettik neyse benim oyunlarım yokki yalnış hamle benden gelsin karşımdakini mat etsin veya buna benzer bişey ![]() Hiç insanım yokki mazbaamda![]() ![]() Ve artık hiç umudum yokki beni besleyebilecek veya siz beni küçülttünüz umut bekletecek kadar ![]() Ve önce sen beni yaratıp çektin gittin hayatımdan bundan uzun bir süre önce![]() Ve devamıda geldi![]() ortak bir bedene sahip çıkamadın!şimdi yavaş yvaşa kayboluyorum silikleşiyorum sanırım![]() Ve evet kimseyi sevmiyorum doğru dedin kimse bilmiyor sevipte söylemediğimi![]() ![]() Susabiliyorum sadece ![]() Kendimi acayip kötü hissediyorum![]() herkezi iten benim! Elİmİ BiLe FaRkLı TuTsUn BiRi İsTiYoRuM ![]() ![]() ![]() |
|
|
|