![]() |
Elimi Bile Farklı Tutsun Biri İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elimi Bile Farklı Tutsun Biri İstiyorum![]() Bazen damarlarımda aktığını düşünüyorum hayatın o sıvısının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıkışmış durumdayım kanayan duvarların arasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuz hikayelerim yok benim yazıp oynayabileceğim ve bir ailem yok benim arkadalarına geçip korunabileceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç yalanım yokki benim sizden biri olabileceğim uçabilirim bazen çok yukarıya ve çoğu kez inebilirim boşluğa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse anlamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu gün kusuyorum çiğnemeden yuttuğumuz tüm kehanetleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz kanatlarınızı takarken bendim ağladığım belli olmasın diye yağmuyu bekleyen ![]() ![]() ![]() yok oldunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süre ![]() ![]() Geçici bir travma belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çizik oldum kanattım ![]() ![]() ![]() ![]() gelsin karşımdakini mat etsin veya buna benzer bişey ![]() ![]() ![]() ![]() Ve artık hiç umudum yokki beni besleyebilecek veya siz beni küçülttünüz umut bekletecek kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susabiliyorum sadece ![]() ![]() ![]() ![]() Elİmİ BiLe FaRkLı TuTsUn BiRi İsTiYoRuM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|