![]() |
İhlamur Dede |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhlamur DedeHiç evinize giderken çöpleri karıştıran insanlar gördünüz mü? Ya siyah ellerini yıkamak için çeşmeyi kirleten bir genci? Akşam Pazar dağıldığında yüzüne peçesini iyice kapatıp artan sebze artıklarını toplayan yaşlı teyzeleri? Ya elinizle getirdiğiniz çöpü attığınızda üzerine koşuşan insanları Dilencilik hiç yapmadı Ihlamur Dede ![]() ![]() İşte böyle birisi Ihlamur Dede ![]() Ihlamur Dede, yazın uzun, kışın ise kısa kollu gömlekle gezerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbi sevgiyle doluydu Ihlamur Dedenin ![]() ![]() ![]() Ramazan ayının son günleriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evime yaklaşırken tek başına otobüs durağında bekleyen Ihlamur Dede dikkatimi çekti ![]() ![]() O an ![]() İşte o an ellerimin dolu olmasından utandım ![]() ![]() ![]() Ama o inanılmaz sevgiyle bakışıyla göz göze gelince gitmemek ne mümkün ![]() Yaklaştım Ihlamur Dede ye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bu kadar dertli görmemiştim Ihlamur Dedeyi ![]() Gelmeyeceğini bildiğim halde kendisini evime davet ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizce oradan ayrıldım ![]() ![]() ![]() Ihlamur Dedeye ne mi oldu? Onuruyla çöplerden hayatını kazanmaya devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() turgay yalanız/enfes öyküler |
![]() |
![]() |
|