![]() |
Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte![]() Nedendir biLmem hep qece buLuşur kaqıt ve kaLemim ![]() ![]() ![]() ![]() seni düşünmekLe qeçen qeceLerime qün hiç doqmaSın iSterim ![]() ![]() yine senSiz ve sesSiz bir akşamdayım ![]() ![]() ![]() ![]() yıLdızLar semaya seriLirken , akLımda yine bir tek sen varSın ![]() ![]() qözLerin zifir karanLıqı yarıp qeçerken , yüreqimde deLi fırtınaLar kopuyor ![]() ![]() soquk rüzqarLarın eSintiSiyLe başLamıştı hüzünLer ![]() ![]() ![]() ![]() uzun zaman oLdu buraLardan kopup qideLi ![]() ![]() ![]() ![]() ardından çok aqLadım, yoLLarına baktım,qeLmeni bekLedim bir umut ![]() ![]() dönmeni , boynuma atıLıp sevdanı haykırmanı bekLedim ![]() ![]() vazqeçmeni , aşkın qaLip qeLip , kör oLaSı inadının yenik düşmeSini bekLedim ![]() ![]() ama sen yokSun ve dönmüyorSun ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıLıkLar neden , vedaLar neden ![]() ![]() seni böyLeSine severken , senSizLiqin acıSı neden ? yaLnızım işte yine ![]() ![]() qidişinLe buLutLar biLe yaqmurLara küStü ![]() ![]() kuruyup kaLdı qönLümdeki feSLeqenLer ![]() ![]() ![]() ![]() hem qittiqin yerLerde mutLumuSun ![]() ![]() bana sevdanın yükünü , bir kambur misaLi yükLerken , oLduqun yerLerin qüneşi seni yakmaZmı ![]() ![]() beni böyLeSine kahredip , karanLıkLara teSLim ederken , hayatının pencereSi qüLLerin aydınLıqına bakarmı hiç ![]() ![]() ya senin beraber sevqimizi sunduqumuz yıLdızLar , haLa yanıp sönüyormu ![]() ![]() demek her bakışında akLına düşen ben , şimdi hatırına qeLmez oLdum ![]() ![]() eL oLdum demek ![]() ![]() aşkımıza şahitLik eden yıLdızLar , hiç suçLamıyor mu seni ![]() ![]() yokSa senin buLunduqun yerLerde hiç mi yok ![]() ![]() ne qeceLer suçLu , ne de qökyüzünün yıLdızLarı ![]() ![]() bütün küSkünLüqüm sana , inadının ardına qizLenip umarSızca kayboLuşuna ![]() ![]() asLında sana da kıZmam yerSiz ![]() ![]() ![]() ![]() kızqınLıqım kendime nokta ![]() ![]() ![]() ![]() bunca vefaSızLıqın ve terkediLmişLiqim ardından seni haLa seviyorum ![]() ![]() seni bu denLi qönüLden bir türLü söküp atamıyorum ![]() ![]() her 'unuttum' , kendime bir kez daha yenik düşüyorum ![]() ![]() oLmuyor işte birtanem , oLmuyor ![]() ![]() sen qeri dönmeSende , bu qönüL senSiz nefeS aLamıyor ![]() ![]() senSizLiqin pazarında üç kuruşa satSamda qururumu senSiz oLmuyor işte ![]() ![]() Kıramıyorum kalemi,Bin celsedir böyle,Cezanı verip asamıyorum seni ![]() ![]() Nedeyim böyle beni?? İt yesin yüreğimi, yok etsin beceriksizliğimi, İş bilmezliğimi, İt yesin, yufka ince ince dağılan dağlanan yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bin celsedir böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de bahane, Ucuz işe yaramaz yasaklar ![]() ![]() Bin celsedir böyle,Cezanı verip asamıyorum bir türlü seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşte |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Kuruşa Satsamda Gururumu Sensiz Olmuyor İşteama sen yokSun ve dönmüyorSun ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıLıkLar neden , vedaLar neden ![]() ![]() seni böyLeSine severken , senSizLiqin acıSı neden ? yaLnızım işte yine ![]() ![]() qidişinLe buLutLar biLe yaqmurLara küStü ![]() ![]() kuruyup kaLdı qönLümdeki feSLeqenLer ![]() ![]() ![]() ![]() hem qittiqin yerLerde mutLumuSun ![]() ![]() Harika olmus canim cok güzel paylasim ayrica sayfayi süper hazirlamissin Yüregine emegine saglik benim birtanem ![]() |
![]() |
![]() |
|