Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erteledim, yarınlara, ölümleri

Ölümleri Yarınlara Erteledim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölümleri Yarınlara Erteledim

Geliyorum bu gece sanaÖlümü erteleyip seni yaşamaya geliyorumUmutlarımı ve hayallerimi yüreğime doldurup yağmurlu bir gecede sana koşuyorumGece karanlık şehirlerden geçtiğimde senin gözlerindeki ışığı arayacağım canımcım

Bir yıldız gibi parlayan gözbebeklerinin güzelliğinden her bir şehre koysak ne güzel olurdu değil mi? Ne karanlık bir sokak kalır ne de umutsuz bir gece kalır Hayata dair tüm mutluluklarını en güzel çiçeklerin tomurcuklarına aşılaHer umut la kalbine ve ruhuna bir bahar esintisi hediye edilsin Gözlerini uğruna geçtiğim tüm şehirlerin yıldızları fethettim ve sana getiriyorum Gecenin koynundan güneşi bırakacaklar avuçlarına ve kulaklarına ise " sevgilin geliyor " diye fısıldayacaklar

Hadi ölümü yarınlarıma erteledimVe acıların prangalarını avuçlarımda erittimUmutlarımı senin gözlerine ektimSana geliyorum bu geceİdamlık düşlerimden kaçıp yarınlarıma koşuyorumOrkidelerle leylaklar' la ve içimdeki çocuksu heyecanlarımla geliyorumUyku yok bu geceUykuları erteledimSana gelirken geçtiğimiz tüm şehirlere senin gözbebeklerini anlatacağımHer gecen saat heyecan denizinde boğulup senin yüreğinin sahillerinde dinleneceğimVe bu sabah senin gözlerinde uyanacağımUmutlarıma peşkeş çekmiş acılarıma son verip her şeyimi sana getiriyorum

Sen; yarınlarıma umutla baktığım mutluluklarımsınSen benim nefessimsinEkmeğim, suyum kısacası hayatımsın29 harfli kelimeler armonisinde gözlerini anlatacak bir şey yokGözlerini anlatmam kiÇünkü ; gözlerin anlatılmaz, YAŞANIRBen gözlerindeki umutla yaşıyorum

Güllerimi avuçlarıma alıp gecenin karanlığını yırtarak sana geliyorumO gözlerini yaşamaya geliyorumGözlerinin rengindeki mürekkebimi İstanbul ' un Boğazında mutluluklarla buluşturmaya koşuyorumKuruyan hücrelerimi sende yeniden yeşertmek için içimdeki tüm umutlarımı sırtıma yükleyerek kırlangıçların kanatlarında geliyorumBereketli yağmurları, rüzgarı ve yarınlarındaki güneşi koynumda saklayıp sana yüreğimi getiriyorumSeni yaşamaya koşuyorumHer adımda gözlerindeki gülüşlerine dua ederek geliyorum

Ölüm gelmeden ben sana geliyorum hayatımBekle beni bu gece her şeyi erteleyip sana geliyorumUnutma ; bu beden senin gözlerinde yaşıyorBu sabah güneş sana beni getirecekVe ölümsüz sevdamı yüreğine bırakacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com