![]() |
Bir Kadın Sevdi Ve Yazdı Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kadın Sevdi Ve Yazdı Aşkı![]() Ne çok üzmüş ama ne çok sevmiştim seni ![]() ![]() ![]() Bana boyacı çocuklar ile konuşmayı öğreten bir adam sevdim ben ![]() ![]() ![]() Cam önlerindeki çiçekleri farkettiren bir adam ![]() Arka sokaklardaki ahşap viran evleri, şile bezinden sehpa örtülerini, demli çayı, kalemi , karanlığı ve acıyı sevdiren bir adam sevdim ![]() ![]() ![]() Kendisi ile birlikte beni şehr-i İstanbul`a aşık eden olgunlaşmış üzüm rengindeki gözlerin sahibi bir adam ![]() ![]() ![]() adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini sevk edinmiş bir derviş gibi, gülün goncasından çok dikenine aşık bir bülbül gibi celladına tutkun bir hükümlü gibi sevdim ![]() ![]() ![]() Korkusuz , yalın ve razı ![]() ![]() ![]() Ayrılık bir gün aramıza uzak yollar gibi girsede biliyordumki her boyacı çocuğun yüzüydü onun yüzü ![]() Cam önlerindeki çiçeklerin rengiydi gözlerinin yeşili ![]() ![]() ![]() Saçlarının dalgasıydı boğaz sularında çırpınan ![]() ![]() ![]() Yağmurlu bir günde üzerine düşen her damla soğuk gecelerde başını yasladığı yastık olurum ![]() ![]() ![]() Saçını her tarayışında ellerim olur tarağı ![]() ![]() ![]() Geceleri bıçkın ve bir o kadar yorgun ayakları ile ezdiği yollar, kaldırımlar olurum ![]() Kadıköy`de , Üsküdar`da içtiği çayda bir yudum, elini kestiğinde süzülen kan olurum ![]() ![]() ![]() Başını okşadığı bir dilenci çocuğun gözleri olur gözlerim ![]() ![]() ![]() Son nefeste bile yalnızca O olur, O`nun olurum ![]() ![]() Bir adam sevdim işte ![]() ![]() ![]() Boyacı çocukların yüzüydü yüzü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|