Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulaşık, karımın, seyrediyorum, yıkamasını

Karımın Bulaşık Yıkamasını Seyrediyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karımın Bulaşık Yıkamasını Seyrediyorum

Midemdeki sancılar benim için ya şiddetli bir ülserin ya da kanserin habercisiydi! Daha fazla dayanamayıp bir Klinikte muayene oldum
Doktor: Ne ülsersin ne de kanser dedi,Yalnız herhalde işyerinde işler karışıkDoğruydu
Bir taraftan cenaze işleri, bir taraftan üç dernekteki aktif çalışmalarım,
bir taraftan Pazar vaazleri derken daima üzgün, yorgun ve telaşlıydım
Birgün eski notlarımı vaaz müsveddelerini karıştırıp masamı temizlerken doktorun tavsiyesini uygulama imkanım doğdu
Buruşturup buruşturup çöp sepetine attığım kağıtlara bakıp kendi kendime Bu kağıtlara yaptığını üzüntülerine de yapsana dedim
O günden sonra çözümü için hiçbir şey yapamayacağım meseleleri çöp sepetine gönderdim Asıl tedavi karım bulaşıkları yıkarken gerçekleşti
O nu seyrediyordum Şarkı söyleyerek bulaşık yıkıyordu
Dedim ki evlenmeden önce O na hayatı boyunca yıkayacağı bulaşıkları bir arada gösterseydim herhalde bir çığlık atar ve asla evlenmezdi
Halbuki o bulaşıkların hergün küçük bir kısmını yıkadığından üstelik şarkı bile söylüyordu! Her Pazar insanlara nasıl yaşamaları gerektiğini anlatan biri olarak kendimden utandım Ben hem bugünün tabaklarını,
hem de yarının henüz kirlenmemiş tabaklarını yıkamaktan bitap düşüyordum Dünkü tabakları da yeniden yıkamaktan geri kalmıyordum
O günden sonra sadece bugünün tabaklarını hem de şarkı söyleyerek yıkamaya karar verdim Meğer dünya varmış! Yarının bulaşıklarını yarın yıkarım
Hele bir yarın olsun E E E

Dünün, bugünün ve yarının yükünü aynı anda taşımak en güçlü omuzları bile çökertir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com