![]() |
Karımın Bulaşık Yıkamasını Seyrediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karımın Bulaşık Yıkamasını SeyrediyorumMidemdeki sancılar benim için ya şiddetli bir ülserin ya da kanserin habercisiydi! Daha fazla dayanamayıp bir Klinikte muayene oldum ![]() Doktor: Ne ülsersin ne de kanser dedi,Yalnız herhalde işyerinde işler karışık ![]() ![]() Bir taraftan cenaze işleri, bir taraftan üç dernekteki aktif çalışmalarım, bir taraftan Pazar vaazleri derken daima üzgün, yorgun ve telaşlıydım ![]() Birgün eski notlarımı vaaz müsveddelerini karıştırıp masamı temizlerken doktorun tavsiyesini uygulama imkanım doğdu ![]() Buruşturup buruşturup çöp sepetine attığım kağıtlara bakıp kendi kendime Bu kağıtlara yaptığını üzüntülerine de yapsana dedim ![]() O günden sonra çözümü için hiçbir şey yapamayacağım meseleleri çöp sepetine gönderdim ![]() ![]() O nu seyrediyordum ![]() ![]() Dedim ki evlenmeden önce O na hayatı boyunca yıkayacağı bulaşıkları bir arada gösterseydim herhalde bir çığlık atar ve asla evlenmezdi ![]() Halbuki o bulaşıkların hergün küçük bir kısmını yıkadığından üstelik şarkı bile söylüyordu! Her Pazar insanlara nasıl yaşamaları gerektiğini anlatan biri olarak kendimden utandım ![]() hem de yarının henüz kirlenmemiş tabaklarını yıkamaktan bitap düşüyordum ![]() ![]() O günden sonra sadece bugünün tabaklarını hem de şarkı söyleyerek yıkamaya karar verdim ![]() ![]() Hele bir yarın olsun ![]() ![]() Dünün, bugünün ve yarının yükünü aynı anda taşımak en güçlü omuzları bile çökertir ![]() |
![]() |
![]() |
|