Bugün Yağmur Yağdı Şehre... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Yağmur Yağdı Şehre...Bugün Yağmur Yağdı Şehre ![]() Bana bir kez olsun söylemedin beni sevdiğini ![]() ![]() En huzurlu sarılışlarda, en duygulu bakışlar da bile![]() ![]() Düşünmek akıl işiydi sevmek benim işim![]() ![]() Sen akıllıydın, ben sevgili![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Uzun bekleyişlerin sessiz sonu gibi![]() ![]() Bekledim uzun bir yazı, ne kadar çabuk geçti değil mi, upuzun, kocaman bir yaz![]() ![]() Sonbahar sendin benim için ve sevindim sen geldin diye Sen geldin tekrar düşlerime dökülen yağmur taneleriyle![]() ![]() Ama çıkmadım sokağa,ıslanmadım düşen sen taneleriyle![]() ![]() Özlememiş miyim yağmuru ya da seni yani sonbaharı? Belki de o kadar alışmışım ki yokluğuna geldiğini kabullenmek zor geldi![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Hiç düşündün mü ıslandım mı diye![]() ![]() Ya da hiç düşündün mü kimler yağmura apansız yakalandı bugün ve kimler penceresinden gördü yağmuru ve atıldılar birkaç ıslak ama umutlu tanenin altına![]() ![]() Kimler apansız yakalandı bugün aşka ya da kimler pencerelerini kırıp atladılar aşkın üşüten ıslak damlalarının altına![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() İlk kez hem de![]() ![]() Ne yapmalıyım diye düşündüm bir an![]() ![]() Çıkmalı mıydım sokağa ve izin vermeli miydim sen tanelerinin altında ıslanmayı özlemiş benliğime![]() ![]() Yoksa evde kalmalı ve yaşatmamalı mıydım sen tanelerine seni hala sevdiğimi bilmenin kendini beğenmiş mutluluğunu![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Ne yapmalıyım diye düşündüm bir an![]() ![]() Eskiden düşünmezdim hatırlıyor musun? Seni sevdiğimi söylemek için bir kez olsun düşünmedim ben![]() ![]() Ama sen![]() ![]() Ama sen bir kez bile kurtulamadın sonu asla yüreğinin sesiyle bitmeyen düşüncelerden![]() ![]() Bana bir kez olsun söylemedin beni sevdiğini![]() ![]() En huzurlu sarılışlarda, en duygulu bakışlar da bile![]() ![]() Düşünmek akıl işiydi sevmek benim işim![]() ![]() Sen akıllıydın, ben sevgili![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Hiçbir şey hissetmedim sana dair![]() ![]() Düşünmeyi öğrendim belki de![]() ![]() Büyük savaşları kaybetmektense küçük olanları kazanmayı seçer oldum senin gibi![]() ![]() Ama kazandığın şey sendin kaybettiğin ben, bunu hiç bilemedin![]() Sen susmayı bilmeden konuşmaya çalışanlardandın, başaramadın![]() ![]() Bense ikisini de bilirken seçim yapma zorunluluğu taşımadığıma inandım sadece![]() ![]() Bense seni bu kadar çok severken bu yükü içimde taşıma zorunluluğu taşımadığıma inandım sadece![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Ve ben durdum, pencereden sana baktım![]() ![]() O an beni değil kendini ıslatıyordun![]() ![]() Ben seni neden ve ne kadar sevdiğimi bilirken, sen neden yanımda olduğuna bile karar veremedin![]() ![]() Islattın ve kazandın önceleri![]() ![]() Islanıyor ve kaybediyorsun şimdi![]() ![]() Üstelik neyi kaybettiğini bile anlayamadan![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Uzun bekleyişlerin sessiz sonu gibi![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Uzun bekleyişlerin sensiz sonu gibi![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Herkes ıslandı ben uslandım![]() ![]() Bugün yağmur yağdı şehre ![]() ![]() Ve döküldü sen taneleri son kez içime![]() ![]() ![]() |
|
|
|