Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, çok, uzaktasın

Çok Uzaktasın Biliyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Uzaktasın Biliyorum

Yine gece oldu Yine her taraf karanlık Kör bir noktaya daldım gidiyorum Düşünceler anlamsızlaşıyor beynimde Düşündüğümün bile farkına varamıyorum Beynim uyuşuyor galiba Bedenim hissediyor sensizliği

Gözlerin gözlerimin önünden gitmiyor Nereye baksam iki tane göz Bir bakış, çok şey anlatmak isteyipde anlatamayan dudakların tercümanı Bırak gözlerin anlatsın herşeyi diyemiyorum bile Anlıyorum ne demek istediğini

Silip atamıyorum gülüşlerini hafızamdan
İlkbahar'da açan çiçeklerin kokusunun verdiği mutluluğu veriyor bana gülüşlerin En kötü anımda bile beni mutlu edebilen tek şeyKapatıp gözlerimi uzatsam ellerimi sanki sana dokunacağım Ama o kadar uzaksın ki bana Benden kaçtığını hissediyorum Koşuyorum peşinden , bir türlü yetişemiyorum

Neden bu kadar uzaksın bana? Neden yanımda değilsin sanki !!!

Yanımda olmanı istiyorum Seninle gülmek, seninle ağlamak, Hayatı seninle paylaşmak istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com