![]() |
Düş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş![]() Apansızın alevlerin kavrulduğu bir çölde yürüyor buluyorum kendimi ![]() Rüzgar öyle şiddetli esiyorki gözlerimle yolu çok zor buluyorum ![]() Birden dibi görünmeyen bir uçurum karşıma çıkıyor ![]() Oturup biraz dinleniyorum, sonra uçurumun karışı tarafında birşeylerin olduğunu görüyorum ![]() Bir köprü aramaya koyuluyorum, karşı tarafa geçebilmek için ![]() ![]() Birden bir köprü görünüyor ![]() koşarak yanına gidiyorum ama korkuyorum karşıya geçmeye ![]() Köprü çok yıpranmış çünkü ![]() ![]() Gözlerimi kapayıp, bir koşuda geçiyorum karşıya ![]() gözlerimi açtığımda ise ayaklarımı hala kızgın kumlar yakıyordu ![]() ama arkamı döndüğümde köprü yoktu ![]() hemen aşağıya baktım, parçalarını gördüm köprünün ![]() karanlığa doğru düşüyorlardı ![]() biraz bekledim sesini duymak için, sesi yoktu ![]() ![]() ![]() Tekrardan yürümeye koyuldum, saatlerce, hiç durmadan yürüyordum ![]() Birden uğultular duyulmaya başladı, önümdeki tepenin arkasından ![]() Koşarak aştım tepeyi ![]() ![]() birden kızgın kumu ıslatmaya başladı gözyaşlarım ![]() Can havliyle fırlattım kendimi ![]() kurtulmuştum ![]() ![]() Kalktığımda, sıcak bir düş gördüğümü anladım |
![]() |
![]() |
|