![]() |
Sevdama Kıyıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdama KıyıyorumOlmayacaksam senin, açmayacaksam vuruşlarına kapımı, haramsa nefesin nefesime Toprak helaldir bedenime!! Aşkın didaktik maddeleri olamıyor işte, koyamıyorsun sınırları, cümlelerin yapman gerekenlerle kurulamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İnzivalara gebe yarınlar biriktiriyorum sana, korkagın tekiyim geçemiyorum ki karşına ![]() ![]() Diyemiyorum, canımsın, seninim gel! diye ![]() ![]() Anlatmıyor mu duruşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kallavi hayalperestliklerim, adına yakılmış düşler arşivimde saklı ![]() ![]() Ben sana ait olsam ne çıkar, sen başkasının olduktan sonra ![]() ![]() başkasına bakıp, başkasına dokunduktan sonra Başkasına yanıp başkasına emanet etmişken kalbini, biçareligimi nasıl atarım küçücük bedenim üzerinden Taksiratım affedilir mi mahşerde ![]() ![]() Ben canıma degil sevdama kıymaya gidiyorum ![]() ![]() Sevdam sevdama kıyacak kadar büyük çünkü!! Çünkü sen böylesi sevdamı göremeyecek kadar sevdalısın sevdalına ![]() ![]() Dar geliyor sokaklar, kaldırımlar kaçırmıyor beni senden ![]() ![]() Lambalar aydınlatmıyor uzaklarımı ![]() ![]() bir tek sana ait olanlar ilişemiyor, taş koyamıyor sessiz yolculu uma ![]() ![]() Çünkü sana ait olan her şey onun ![]() ![]() Geçipte karşıma, ona sahip bakışını yerleştirirsen gözlerim önüne, ölüme giden bir yaşanmışlık bile bırakmazsın zaten kefenime ![]() ![]() Herşeyi ardıma koydum ![]() ![]() Ve almadım düşlerimi de yanıma, rastlarsın zamanı silik bir mekanda ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|