Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geliyor, gülüşün, uzaktan

Uzaktan Geliyor Gülüşün

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Geliyor Gülüşün

Hatıramda kalan en aydınlık şey, o şen kahkahan Çarpık kentleşmeden bahsederken yanlış yere dikmişiz heykelimizi, şimdi; ağaçların gölgesinde uyuklamak vardı oysa

Salkım saçak olmuş bir yüreğe, yağmur yağsa da bir, yağmasa daBen çoktan ezberlemişim ayrılık türküleriniHoş geldin ya da güle güle Bu nasıl baktığına göre değişir hayata

Yüzün yoksa hiç hatırlamayalım birbirimizi, ama birazcık vicdanımız varsa, ölene kadar yad edelim

Didişsek de mavi olduğunu bile bile denizler için, sen yeşil diye tuttur, ben bildiğimi okuyayım Kaşının üzerinde duran ela gözlerine söyle meftun olduğumu Beni sandıkta sakladığın bir yemeni farz et, en kederli anlarında sarıl ki bana, seni ezberlediğim için utanmayayım

Çıkar ağzındaki baklayıHala seviyorum diyeceksen, bu kadar kıvranmaktan vazgeç
Dişlerinin arasından ıslık çalan, parmaklarını belime dolamış, dünyayı yok saymış bir sevgili hatırımdaki
Hiç çözülmeden öylece durmuştuk ya hani

O gecenin hatırına ellerini düşlememe izin ver En kızgın anımda bile, adını anmaktan mahrum etme dudaklarımı Ne kadar çok elveda dersek diyelim, hep bir merhaba bırak yanı başımda Salı günlerine dil uzatanlar, çarşambaları sevmeyenler, perşembeleri yok sayanlar hiç unutmasın;

Aşk pazartesileri başlar, gerçekse; ortalarına kadar sürer, ölümsüzse; hiç anlamazsınız, geçenin bir haftamı, bir ömür mü olduğunu!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com