![]() |
Ebedi Aşk Ucunda Mlüm Varsa Vardır Ebedi Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebedi Aşk Ucunda Mlüm Varsa Vardır Ebedi AşkSeni seviyorum ![]() ![]() ![]() Aramıza giren her çaresiz ayrılıktan sonra, her düşüncemde bu cümlenin yer aldığını beynime kazındığını bilmeni isterim ![]() ![]() Ama bu sözü olduğu gibi bana söylersen sen beni terketmedikçe bil ki ben seni bırakmam ![]() Çünkü; aşk ne gurur dinler nede şuur ![]() Bir hercai olarak iyi bilirsin bu duyguyu yüreğinin kapılarını sonuna kadar açabiliyorsan ebedi aşkı hissedebiliyorsan iste o zaman varsın demektir ![]() Su anda her ne kadar savaşsam da yokluğunla, kalbimin kapılarını sana sadece sana sonuna kadar açtım usulca korkusuzca ![]() ![]() Kendimi sana verdim sınırsızca ![]() ![]() aşkın büyülü atmosferinde sana olan sevgimi düşlerle bıraktım kollarına ![]() ![]() ![]() Ne kadar mı seviyorum seni? Duymak bilmek ister misin; tüm okyanusların büyüklüğü, dünyalar kadar desem ![]() Evet yanlış duymadın bu ne ki? En yüksek dağlar bile tepe kalır sevgimin yanında ![]() Gökyüzündeki en parlak yıldızın sana olan sevgimin simgesi olduğunu düşündün mü hiç? Sen öyle bir şeysin ki askımsın, fırtınamsın özlemim, çaresizliğim, yıldızımsın ![]() En önemlisi sensin ![]() Bir ressamım düşüncelerini tuvale gölgelemesi, bir müzisyenin yüreğinden aldığı güçle hissettiklerini notalara melodilere dökebilmesi gibi bir şey seni kalbimdetaşımak ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün geleceksin değil mi? Düşlerimde büyüttüğüm essiz sevdamın sahibi ![]() ![]() ![]() Bir gün geleceksin değilmi? Sende bana soracaksın Ben geleceğim bekle beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM ::::::::::: SENİ SEVİYORUM ::::::::: SENİ SEVİYORUM ::::::::: SENİ |
![]() |
![]() |
|