Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Seven Bir Kadın Var Deme ArtıkArtık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için ![]() ![]() iNaN![]() ![]() Hep bir fırtınaLar kopardı yüreğimde![]() ![]() Sen yok ettin onları bir kaç günde![]() ![]() BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM ![]() ![]() Sen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruM![]() ![]() Sonra bir anda yokoLdu![]() ![]() Bitti![]() ![]() NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben ![]() ![]() Hani sevmeni isterdim![]() ![]() oLmadı![]() ![]() Sen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemi![]() ![]() oLmadı![]() ![]() sevmediN![]() ![]() yine ve yine![]() ![]() Lanet oLsun ki![]() ![]() SeviLmediM![]() ![]() SeviLemediM![]() ![]() Sen hariç herkese acı çektirdim![]() ![]() Ama bitti işte![]() ![]() Her güzeL şey gibi bu da bitti![]() ![]() Acı oLdu![]() ![]() ÇekiLmez oLdu![]() ![]() Ama bitti![]() ![]() SeN biLe FarKeTmediN !!! Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beni ![]() ![]() Sana inat çıktım o denizden![]() ![]() Sana inat hayatın ucundan yakaLadım![]() ![]() Sana inat yaşamaya çaLıştım![]() ![]() Ve ben sana inat bir başkasını SevdiM![]() ![]() Şimdi SuS ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! SuS !!! Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndü ![]() ![]() Sana inat artık gurursuz yaşamayacağım![]() ![]() ![]() Sensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonra![]() ![]() Beni sen kurtarmadın o denizden![]() ![]() Ne kadar acı dimi![]() ![]() Hayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı![]() ![]() Şimdi git kendin gibi birini buL ![]() ![]() İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini ![]() ![]() ![]() Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonra ![]() ![]() Ben kendime uygun birini buLdum![]() ![]() MutLuyum![]() ![]() SeviyoruM![]() ![]() SeviLiyoruM![]() ![]() Seni n yerine koymadım onu![]() ![]() İLk önce seni yok ettim içimde![]() ![]() Sonra ona yer verdim yüreğimde![]() ![]() YıLLarca boşuna sevdiğim insaN ![]() ![]() SeN !!! Daha önce hiç duydun mu biLmem ama iLkte oLsa benden duy ![]() ![]() eLveda !!! => Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık <= |
|
|
|