![]() |
Ey Aşk Af Diliyorum Senden İşte Çıksana Artık Karşıma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk Af Diliyorum Senden İşte Çıksana Artık KarşımaNereye baksam "gel beni bul" diye haykırıyor AŞK ![]() Takılıp gidiyorum ardından aşkın sesinin ![]() yakalamaya çalışırken; tökezliyorum her defasında ona giden yolda Düşüyorum ![]() ![]() ![]() Her düşüşten sonra, yamalı bir sevda daha bırakıyorum ardımda ![]() Ve anlıyorum her defasında neden hep kaçtığımı sevdalarımı yaşamaktan ![]() ![]() ![]() Ve anlıyorum her defasında neden hep yarım bıraktığımı aşklarımı ![]() ![]() Ve anlıyorum her defasında, kendime yasakladığım sevdalarım ve sevdayı yaşamamışlıklarım, bitişleri görme cesareti yoksunluğundan başka birşey değil ![]() ![]() ![]() "Sonsuz ve ölümsüz aşk yoktur" Ama o ses ![]() ![]() ![]() Ahh o aşkın beni çağıran sesi yok mu? Tıkayamıyorum kulaklarımı artık ![]() "Bulduğumda yaşayacağım bu sefer" kararlılığı ile koşuyorum hep ![]() Düşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() En ufak bir sendelemede hemen yeni bir arayışa itiliyor yüreğim, sonra bir yeni arayışa daha, sonra bir yenisine daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu öyle bir kısırdöngü ki, aynı anda çoğul sevdalar esiyor yüreğime; eşzamanlı aşklar yaşıyorum ![]() ![]() Fırtınayı bekleyen ben, yetinmeye çalışıyorum rüzgârlarla ![]() ![]() Üselik çoğu rüzgâr bile değil ve aslında ben çoğunu en baştan anlıyorum, kendimi kandırıyorum ![]() ![]() Ama gene de atıyorum aşkın ılık esen rüzgârlarına kendimi ![]() Sonu başından belli yarım yamalak sevdalar yaşıyorum ![]() Her yamalı aşktan sonra daha fazla artıyor açlığım, daha fazla artıyor kana kana içme ihtiyacım ![]() ![]() Her biri için "acaba bu kez doğru kişi mi" diyerek eş zamanlı aşklar yaşıyorum ![]() Ve ben, her defasında; daha da üşüyen bir yürekle başbaşa kalıyorum, daha da yalnız bir yürekle ![]() ![]() Ahh! Ama suç bende, salaklık bende ![]() ![]() Çok şey istiyorum ben!!!! İnsan olmalı ruh ikizim olmalı, erkek olmadan önce ![]() ![]() ![]() Ruhumu soyabilmeli giysilerimden önce ![]() ![]() Zihinsel uyum "olmazsa olmaz" larımın başında geliyor ![]() ![]() Elleri bedenimden önce saçlarımda gezinebilmeli ![]() ![]() ![]() Ruhum ile sevişebilecek bir yüreğe sahip beden olmalı yatağımdaki ![]() ![]() Ve eğer mümkün ise ![]() ![]() Lütfen ![]() ![]() Birlikte uyuyup birlikte uyanabileceğim biri olsun bu sefer ![]() ![]() ![]() Görüyorsunuz ya; ne çok şey istiyorum ![]() uzuyor ![]() ![]() ![]() Tekrar aşkı yaşamayı yasaklasam kendime, eskisi gibi yarım bırakıp gitmeye karar versem??? ![]() ![]() ![]() mi acaba? Ama hayır, ben artık gerekirse boğulmak istiyorum sevda denizinde ![]() Sonları da yaşamak istiyorum artık ![]() ![]() Şimdilerdekilerde değil ama, öncekiler, önceki sevdalarımda hep ışıl ışıl gözler vardı ![]() ![]() ![]() sürekli düşünüldüğüm ve düşündüğüm, arandığım ve aradığım, çılgınca özlediğim ve özlendiğim, bulutların üzerinde yaşıyormuşcasına yaşanan sevdalardı benimkiler ![]() Hep öyle kalsınlar istediğim için yarım bırakıldılar zaten ![]() İstemedim o ışıl ışıl gözlerin donuklaşmasını ![]() ![]() İstemedim telefonumun nadiren çalmasını ![]() ![]() İstemedim paranoyalarımla başbaşa kalmayı ![]() ![]() Korktum hep bitişlerin acımasızlığından ![]() ![]() Sanırım aşk benden intikam alıyor ![]() Dolu dolu, dopdolu aşkları yaşamadım, yarım bıraktım ![]() "Madem öyle gel böye" diyor şimdi bana ![]() ![]() ![]() "Gel beni bul" diye haykırırken bir yandan, diğer yandan da "ohh canıma değsin, sana sunduğum fırsatları geri teptin zamanında, kendi düşen ağlamaz" diyor sanki ![]() ![]() Ey Aşk ! Af diliyorum senden işte ![]() ![]() ![]() Çıksana artık karşıma, savursana beni fırtınalarınla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|