![]() |
İcinizdeki Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İcinizdeki BenNe aydınlık ne karanlıktı hava,alacakaranlık sarmıştı gökyüzünü, yürüyen nazlıcan adımlarını hızlandırdı ![]() ![]() merdivenleri soluk soluğa çıktı , biran önce içeri girip evdeki ikinci beniyle başbaşa kalmak istiyordu, mutluydu yuvasında hiç olmadığı kadar hemde, huzur buluyordu ![]() ![]() Şöyle bir soluklanarak rahat birşeyler geçirdi üstüne , lambanın düğmesine keyifli ce bastı, uzandı hemen , yumuverdi gözlerini bir önceki alacakaranlık günü gibi ![]() Daldı gitti düşlere ![]() ![]() ![]() tavanı gökyüzü olarak düşledi yanan lamba onun yıldızıydı hemde en parlak yıldız elini uzatsa tutuverecekti yıldızını ama uzatmadı , ona ışık veren yıldızını hapsedemezdi avuçlarının içine ![]() Tabana kaydırdı gözlerini , odane ayakları mavi sular içindeydi irili ufaklı balıklar bacaklarının yanından süzülerek edalı edalı yüzüyorlardı ![]() denizin dibi nede güzeldi başka bir dünyaydı , mavi sularda yeşil yosunlar ayakta dimdikdiler, Bir an düşündü acaba balıkmı olsam, yoksa yosun mu, yoksa,yoksa derken hayır deniz olmalıydı o ![]() Gözlerini beyaz duvarlara çevirdi, cansız duvarlara can vermek istedi , tuvali hazırdı işte ne duruyordu aldı elin boyalarını kendini resmetti önce ,yüreğinde pır pır ederek duran güvercini çıkardı yavaşca omuzuna koydu, ellerine baktı uzun uzun daldı gitti ![]() Benim sevgim ellerimde olmalı diye düşündü ben sevgiyi yüreğimde tutamam neye yarar içi sevgi dolu olmak , neye yarar özgür bırakılmayan sevgi ![]() ![]() ![]() elleri yüreğine gitti bir çırpıda çıkarıverdi sevgiyi, işte sevgi avuçlarındaydı artık dağıtabilirdi kolayca ![]() ![]() ![]() ![]() Fazilet'den : Yaşamda kimse yalnız kalmaz yeterki içinizdeki beni çıkartın dışarıya ![]() ![]() ![]() Ve Sevginiz avuçlarınızda kalsın , hapsetmeyin yüreğinize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|