Kabul Et Kalbim Biz Ayrıldık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabul Et Kalbim Biz AyrıldıkParcalanırım yüreqimde bak her zerrem ayrı yerlerde ![]() ![]() Sevdansız geçen herdakikaya kaç günah adadım ben ![]() Kaç kez yıktım kendi ellerimle kurduğum şehirleri,kaç kez pes ettim son raundlarda![]() Her bitişimin ardından kaç başlangıç geldide ittim ben elimin tersiyle![]() Tertemiz gökleri koydum hayallerine![]() Ağzıma almadım sensizliği![]() Yüreqime koymadım![]() Ve kaçkez inandırdım senin siyah sevdana benim pembe sevdamı![]() Olmadı cantanem olmadı![]() ![]() Her rüyada gerçek payı var derlerdi ![]() her rüyada![]() Dün yatağıma yattım hayalinle![]() Sımsıkı sarıldım![]() "Uyudum-uyanamadım" Başlamadan bitti rüyam![]() Ne eğrisi ne doğrusu,hepsini aldı gotürdü benden![]() ![]() Bir tek benimdi yüreğin hani ![]() Hani gitmezdin ellere,bırakmazdın beni,bırakamazdın![]() Çok seviyordun,unutamazdın![]() Yoktu gücün bir sevdaya daha,ilk ve sondum hani ![]() hani,hani,hanii![]() ![]() ![]() Gücü olmayan adam arkasına bile bakmadan gitti bak ![]() Yüreğimi acıta acıta,kırıklarıma basa basa ellere gitti![]() Ne farkeder şimdi sensiz hayat ha yaşamak,ha ölüm ![]() ![]() Üstü kapalı yalnızlığımı kanattın sen gidişinle ![]() Başkalarında duydum unutulduğumu![]() Alışığım ben unutulmaya bilirsin ![]() Ama ,insanı en çok sevdiği unutunca acırmış yüreği![]() Çok acıttığında öğrendim ![]() ![]() Ve biz sevgili,biz bir tuvaldeki iki uyumlu renk olamadık ![]() Sen bana tez ben sana![]() Ressamın bir dokunuşuydu benim yüreqimdeki mutluluk![]() Belki boya adiydi bilemedim![]() Acıdı yürek,acıttı![]() Hiç düzelmediki zaten![]() Hep bir taş yollara,hep geçilecek engebe![]() Olmadı cantanem hiç bir zaman olmadı![]() ![]() Beklenmeyen gidişinle birdaha toplanmamak üzere dağılıyorum sevgili ![]() Çıkmıyor yüreğimin dışına,kendi içimde dağılıyorum![]() Dokunmuyor sana,acıtmıyor![]() Yüreğin bir tek benimdi sevgili,öyle sandım ![]() ![]() Yalnızlığımın katsayısını sayacak gücümde yok zaten ![]() Olmadı cantanem olmadı ![]() Yüreğin benim olamadı ![]() |
|
|
|