![]() |
Söylediklerimi İşitin Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söylediklerimi İşitin Lütfen![]() Bana aldanmayın! Yüzüm bir maskedir, Sizi aldatmasın ![]() Binlerce maskem var, Çıkarmaya korktuğum, Ve, Hiçbiri ben değilim ![]() ![]() ![]() Olmadığımı göstermek İkinci doğam oldu ![]() "Kendinden emin biri" dersiniz, Sanki güllük gülistanlık Benim için herşey ![]() ![]() ![]() Adım güven belirtir, Ve, Oyunumun adı "Ağırbaşlılıktır" ![]() İçimde ve dışımda denizler sakin, Her şeyin kumandanı ben ![]() ![]() ![]() Kimseye gereksinme duymayan Ben ![]() ![]() ![]() Fakat, inanmayın bana, Lütfen! ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey dışta düzgün ve cilalı, Hiç yıpranmayan, her zaman saklayan O maske! ![]() ![]() Altta ne güven ne de rahatlık ![]() ![]() ![]() Altta, Karışıklık, korku ve yalnızlık içinde bocalayan Gerçek ben! ![]() ![]() ![]() Ama saklarım bu gerçeği savunuculukla ![]() ![]() ![]() Kimsenin bilmesini istemem ![]() ![]() ![]() Zayıf taraflarımı düşündükçe Titrer ve sararırım ![]() ![]() ![]() Ya başkaları görürse iç dünyamı ![]() ![]() ![]() Gerçek ben ve yalnızlığımı! İşte, Maskelerimi onun için takarım ![]() ![]() ![]() ![]() Onun için, arkalarına saklanacak Maskeler yaratırım ![]() ![]() ![]() Onlar, Gösterişte kullanabileceğim Parlatılmış yüzlerim ![]() Beni korur, bakan gözlerden ![]() ![]() ![]() Beni olduğum gibi kabul edecek, Sevecek Bakışları bulamazsam, Solacak kuruyacak gerçek ben ![]() ![]() ![]() Ve, Ben bunu biliyorum ![]() Beni kendi maskelerimden kurtaracak, Kurduğum hapishaneden kaçıracak Diktiğim engellerden aşıracak, Beni seven, Beni anlayan Bakışlar olacak ![]() "Sen değerlisin" diyecek, "Maskesizken daha bir insansın" "Daha yakın, daha bir dostsun" Diyecek bir bakışa Beni gören bir bakışa Muhtacım ![]() ![]() ![]() Benim yanıma sokulman kolay olmayacaktır! ![]() ![]() ![]() Uyarırım seni dost! ![]() ![]() Uzun yıllar kendini yetersiz hissetmiş ben, Sana kendini kolayca açamayacaktır ![]() ![]() ![]() Bütün gücümle tutunacağım maskelerime Ne kadar sokulursan yakınıma, O denli şiddetli geri iteceğim seni ![]() ![]() ![]() Kim olduğumu merak ediyor musun? Hiç merak etme ![]() ![]() ![]() Ben çevrendeki Her erkek ve kadınım ![]() ![]() ![]() Maske takan her insanım ![]() Amerikalı çocuk psikoloğu Charles Crosing ![]() |
![]() |
![]() |
|