Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyorum, şimdi

Soruyorum Şimdi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soruyorum Şimdi

Bir canin iki tarafi kadar yakin
Iki mevsim kadar uzagiz Canimin Cani
bazilari seyrederken Hayati en onden kendiime Bir sahne Buldum ve oynadim
Oyle bir sahne Vermislerki okudum okudum AnliyamadimSozler Yürekten cikarsa Eger susturmakmi gerekir???
Icinden akan güzel umutlari Durdurmakmi gerekir ???
Soyleyemedigim biriyken acilarini

Unutmakmi???

Kurali yasamaliyizBen anlamadim icimde saklamanin faydasini
Sevmek icin zamani beklemekmi marifettir
Dur diyebilmek kalbe sus diyebilmek dile
Ben beceriksiz bir asigim oyleyse
Mutlu olmak icin önce yol Mutsuzluktan gecermis
Peki beklemenin getirecegi Sevgimidirispatil garantisi nerde?
beklemek aslinda vazgecmektirBekliyo diyerek saklandigimizbirsozcukdursadece
Sevmenin sevilmenin kurallari cok adice ve serefsizce yazilmisonce sevilirsinkacarsin

Sevmeye

korkarsin uzaklasirsinsonra guven baslar Acarsin Kalbinin en derininden bir yer gelmez oraya artik Yerini bor birakirNe kendi gelir kalbinene sonrasini kabul eder kalbinTuhaf birseydir sevmek kacarsin kovalarsin gel dersingelmezKossanda tutamazsin birdahaTutmanin bir imkani yokaslindayoksa yanlis olan yaalansiz olmakmi? Yalan olmak kazandirirmi sefkaati?ben yalansiz kazanamicakmiyim pekihicmi sansi yoktur gercek duygularin?yalansiz sozlerin hicmi degeri yokturama ben Ben olmak istiyorumBen yalansiz yasamak
istiyorum sevdamiben icimden geleni dilime yasak edemiyorumben gozlerimin hasretine

Perde cekemiyorum Ben ozluyorum ozledim diyorum kaybediyorum olurum bende kalpsizvicdansiz olurum elbet umursuzsinirsizBende olurum acimasiz serefsiz ama sana degilSende aci cekmeye raziyimaci vermektenseSende aglamaya raziyim aglatmaktansagozleriniSende beklemeye raziyim bekletmeden seniBen kosmaya raziyim Kosturmam seniGururumu silerim silerimde sozdedir tmemgururumaKiyamam sana kendime kiyarimacaba bende bu sevgi oyununun yeni bir oyuncagimiyimsen kaciyorsun diye kovalayan yeni bir avcimiyim?kacmasan durust bir sevgiyle sana baglanacakmiyim?yoksa bu seferde benmi kacan kalu sizgisiz serefsiz olucagim?dedim ya cozemedim cozsem seni ozlemezdim

Biz bir camin iki tarafi kadar yakin
Biz bir sevdanin iki adi kadar uzak
BIz bir hasretin aci yani kadar kor uz isde
Bazen zaman bazen hasret asiyoruz
Kimi seferinde huzunlu yollarda kaybolurken kimi zaman umuda kelken aciyoruz
Bikmadan usanmadan yasamak diyorsak biz zamanin obur adiyiz isde!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com