![]() |
Soruyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soruyorum ŞimdiBir canin iki tarafi kadar yakin ![]() ![]() Iki mevsim kadar uzagiz Canimin Cani ![]() ![]() bazilari seyrederken Hayati en onden kendiime Bir sahne Buldum ve oynadim ![]() ![]() Oyle bir sahne Vermislerki okudum okudum Anliyamadim ![]() ![]() Icinden akan güzel umutlari Durdurmakmi gerekir ??? Soyleyemedigim biriyken acilarini Unutmakmi??? Kurali yasamaliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek icin zamani beklemekmi marifettir ![]() ![]() Dur diyebilmek kalbe sus diyebilmek dile ![]() ![]() Ben beceriksiz bir asigim oyleyse ![]() ![]() Mutlu olmak icin önce yol Mutsuzluktan gecermis ![]() ![]() Peki beklemenin getirecegi Sevgimidir ![]() ![]() beklemek aslinda vazgecmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmenin sevilmenin kurallari cok adice ve serefsizce yazilmis ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmeye korkarsin uzaklasirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istiyorum sevdamiben icimden geleni dilime yasak edemiyorumben gozlerimin hasretine ![]() ![]() ![]() Perde cekemiyorum Ben ozluyorum ozledim diyorum kaybediyorum olurum bende kalpsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bir camin iki tarafi kadar yakin Biz bir sevdanin iki adi kadar uzak ![]() ![]() ![]() BIz bir hasretin aci yani kadar kor uz isde ![]() ![]() ![]() Bazen zaman bazen hasret asiyoruz ![]() ![]() ![]() Kimi seferinde huzunlu yollarda kaybolurken kimi zaman umuda kelken aciyoruz ![]() ![]() Bikmadan usanmadan yasamak diyorsak biz zamanin obur adiyiz isde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|