![]() |
Gök Kuşağı Fırlatmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gök Kuşağı FırlatmakBiliyorsun değil mi? Seni en iyi tanıyan benim! Seni delice seven yine ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerinden yıldızlar akıyor? Mutlu olmanı sağlayacak bir sebep düşün ve onu bana söyle ![]() ![]() ![]() ![]() Bu herhangi birşey olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mektubu elde edebilmiş olmak ![]() ![]() ![]() duyabiliyor, anlayabiliyor olmak ![]() ![]() ![]() ![]() Sevebildiğin için aşığım sana ![]() Bir ucu benim, diğer ucu senin yüreğine bağlı gökkuşağı mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah şu an bir de aynaların, göstermekten aciz olduğu; "yıldızların dansını" görebilseydin kendi gözlerinde ![]() ![]() ![]() İnan görüyorum pırıltılarını ![]() ![]() ![]() İnan seviyorum sevme şeklini ![]() ![]() ![]() yüreğine bağlı gökkuşağının öbür ucu benim yüreğimde ![]() Düşünsene; neden beni "en iyi" sen anlıyorsun? Bu anlamak; "sadece sana" yazdığımı hissettiğin an başladı, değil mi? Her satırım gökkuşağının bir başka renginde ![]() ![]() ![]() renklere sımsıkı sarıl ve bil ki; sen ucunu bırakmadığın sürece havaya savrulmayacak gökkuşağımız! ![]() ![]() Sevgi dolu ol her zaman, bugünkü gibi ![]() ![]() ![]() sana güç verecek ![]() toslaşacaksın elbette ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi; yaralarının hemen onarılmasına yardım eden panzehir! ![]() ![]() sana önüne çıkan engelleri umursatmamak değil; başka geçiş yollarının da olabileceğine inanç ve bu yolları bulabilmen için enerji veriyor olması ![]() Bunun için bile sevmeğe değer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnız olmadığını biliyorsun ![]() ![]() ![]() gökkuşağı yumaklarını fırlatıyorsun uzaklara ![]() ![]() ![]() Onlar gidip yapışacakları yüreklerle buluşuyorlar ![]() İşte bu gökkuşaklarından akıyor sevgiler ![]() Yalnızlık bitiyor, bezginlik bitiyor ![]() Ne yap, biliyor musun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avucuna dola bir gökkuşağını ve gücünün yettiği uzaklığa fırlat ![]() ![]() ![]() Sevgiler; kendilerine akabilecek yeni yollar bulsun! |
![]() |
![]() |
|