![]() |
Geri Gelmeyecek Giden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Gelmeyecek Giden![]() Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanındayken güzeldi herşey zannederdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için "özel" olanın artık karşındakine "genel" gelmesidir ayrılık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatım artık en azından düşünmüyorum kimseyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizli tuttuğum hayallerimle saklanıyorum utangaç dünyama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve anladımki sabah kalktığımda herşey aynıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım geri gelmeceyek giden,geldiğinde yerinde olmayacak seven ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|