![]() |
Korkuyorum Sana Alışmaktan Ya Gidersen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkuyorum Sana Alışmaktan Ya GidersenNeden bu kadar hayatımın içindesin ki sanki? Beklenmeyen bir anda geldin ve hayatımın tam da merkezine oturdun kaldın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen o masumluğunla o kapıyı tıklarken sana karşı kayıtsız kalamazdım duyuyordum seni ![]() ![]() Günden güne alıştım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bambaşka bir mevsimin çiçeğisin , ben hep sonbahar ![]() Kaçıp kurtulmaya çalıştıkça daha çok içine girdiğim bir girdap gibisin ![]() ![]() ![]() Yok mu bir kurtuluşum? Adı aşk mı bu alışkanlığın? Aşk olmamalı ben hep kaçtım aşktan , aşk beni böyle ansızım , ummadığım bir anda yakalamış olamaz ![]() ![]() Yoo aşk değil bu , aşk olamaz , olmamalı peki öyleyse ne? Evet korkuyordum sana alışmaktan , korktuğum başıma geldi alıştım; ama daha vakit erken gideceksen şimdi git sana daha çok bağlanıp sevmeden ![]() ![]() ![]() Hiç girme kalbime sessiz sedasız git ![]() ![]() ![]() Gitmeyeceksen de öğret bana sevgiyi taa en başından yalansız , yanlışsız! |
![]() |
![]() |
|