Yalnızlığın Matemindeyim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalnızlığın MatemindeyimGeçici yalnızlığımı yaşıyorken şu günlerde aklımda hep yaşanmış o güzel günler var ![]() Hani o her anını doyasıya yaşadığım, ayaklarımın yerden kesilip senden başka bir şey düşünmediğim o anlar![]() ![]() Anlatılır gibi değil aslında bu yalnızlık![]() ![]() ![]() Şöyle bir maziye bakıyorum çok uzun olmasa bile yaşanmış ve konuşulmuş o kadar çok şey varki ![]() Hayaller, gülüşler, duygusallıklar ve tabiki tuzu biberi olan üzüntüler ve ağlamalar![]() ![]() ![]() ![]() Hayaller; Hani ne zaman başlayıp nerede bittiğini bilmediğim hayaller ![]() Bizi gerçekten birbirimize bu kadar bağlayan şeylerin başında gelen o güzel hayaller![]() Kendimizce yaratmıştık bu hayaller![]() Herşeyi istediğimiz yere koyup kendimize Pembe bir dünya oluşturduğumuz, o sonu gelmeyen bizi alıp mutluluk şelalesinin altında ıslatan o doyumsuz hayaller![]() ![]() ![]() Gülüşler; Gülüşler diyorum be güzelim, o içimizden haykırarak gülmek gelipte sesimizi içimize hapsettiğimiz gülüşler ![]() ![]() Bunlardan en çok aklımda kalanlar da kendimle dalga geçtiğimde senin yüzünde oluşan ifade![]() ![]() Neden bilmiyorum ama o son gülüşün, o aralıksız uzun uzun gülüşün ilk hatırladığım![]() ![]() Seninle beraber bende gülerdim hemde gözümdenyaşlar akarcasına, ama susmazdım daha fazla daha fazla derken bir bakardık herkes bize bakıyor![]() ![]() Hiç utanmazdım çünkü gülmek hayattaki en güzel şeylerden biri![]() Hele içinde bir de sen varsan, gülmek daha güzel olamaz![]() ![]() ![]() ![]() Duygusallıklar; İşte bu hem beni hem seni alıp götüren o anların ilk sebebi ![]() Söylediklerimin arkasından yaşadığımız o tatlı hüzün dolu o duygusallık![]() ![]() Hani yapmak isteyipte yapamadığımız şeylerin aklımıza gelmesine neden olan duygusallık![]() ![]() Sanırım bunların asıl nedeni benim, çok duygusal olmam ve seni aşırı fazla sevmem gibime geliyor![]() ![]() Seni inkar edemem senin içinde ki o duygusallık, dışarı yansıtmadığın o duygusallık inan benden de fazla biliyorum![]() Benim başımı döndüren sevginin nedeni duygusallıklarımız![]() ![]() ![]() Üzüntüler; Biz üzüldük mü diye sormadım bile kendime hemde çok üzüldük, nasıl diye uzun uza bir soruda yok aslında çünkü tek bir cevabı var bunun![]() ![]() vedalarımız bizim en üzüntülü anlarımız![]() ![]() Senden ayrılmanın, geçici olarakta ayrılmanın hüznü inan çok kötü, ÇOK KÖTÜ![]() ![]() Ağlamalar; Şöyle bir bakınca maziye tekrardan ağlamak için neden yok diyebiliriz belkide ama insan sırf üzülünce ağlamazki ![]() Benim yaptığım gibi, duygusallık ve mutluluktan ağlar![]() ![]() Bunu her an yapabilirdim yanında eğer hiç engel olmasaydım ama hep engel oldum Seninde benimle beraber ağlamanı ne kadar istesemde gözlerinden düşen o incilerin yere düşüp kırılmalarına dayanmazdım ben![]() Sırf bu yüzden hep yalnız kaldığımda ağladım![]() ![]() ![]() Anlattıklarımı bir kez daha okuyunca gerçekten bir yalnızlığın matemin yaşıyorum şuan ![]() ![]() Yaşanmaması gereken bir yalnızlık olsada bu yaşıyoruz ama ben şimdiden matemini tutmaya başladım bile![]() ![]() Umutlarım ve hayallerim var yaşanacaklara dair![]() ![]() Bu yalnızlık uzun sürmeyecek gibime geldiği için ve ben şimdiden bile bittiğini düşündüğümden dolayı bu biten yalnızlığım matemindeyim![]() ![]() Sadece seni bekliyorum şuan![]() ![]()
|
|
|
|