![]() |
Sevmekmi Sevilmekmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmekmi Sevilmekmi_____________________________________ __________________________________________________ _____________________ Sevmek mi sevilmek mi ? Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu ![]() ![]() ![]() ![]() Anılarını anlattı ![]() ![]() ![]() Sonra gözümün içine bakarak: - kizim sevmek mi istersin sevilmek mi? dedi ![]() Ne cevap vereceğimi bilemedim ![]() - İkisini istesem çok şey mi istemiş olurum? - İkisi sunulmadı ![]() ![]() Düşünüyorum düşünüyorum cevapsızım ![]() ![]() Ya sevmek? Eğer karşındakinin seni sevmediğini anlarsan, o da acı verir ![]() Ben karşımdakinin beni sevmediğini öğrendiğimdeki acıyı tatmak pahasına da olsa sevmeyi seçtim ![]() - Evet, cevabım SEVMEK ![]() - Tabi kii kizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer anlamış onu sevmediğimi, aslında sevemediğimi ![]() - Peki hiç aşık olmadınız mı? - Oldum elbette - Peki niye onunla evlenmediniz? - Çünkü o başkasını seviyordu ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne mutlu size ki sizi çok seven biri ile evlenmişsiniz ![]() - Evet kizim, haklısın ama ben SEVİLMEK şıkkını seçtiğim için olmadı ![]() ![]() hala açım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|