![]() |
Buralarda Zaman Durdu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buralarda Zaman Durdu![]() Zaman sensiz geçmiyor,senleyse yetmiyor ![]() ![]() Bi $arkida böyle diyordu ![]() Aslinda daha önceden de bildigim bir $arkiydi ama bugün daha bir bize ait gibiydi sanki ![]() ![]() Ellerim kimsesiz,yapayalniz ![]() ![]() Uzaklik her zaman zor olmu$tu ama bu kez daha bir koydu bana ![]() ![]() ![]() ![]() Her $eyi yutuyor $imdi zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki son üç gün tamamen unutamadigimiz yaralara ragmen ne güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an avucunun içi olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama senli sabahlarim son buldu i$te yine ![]() ![]() ![]() Gitmek mi daha zor yoksa kalmak mi?Uzagina dü$en sevdiginse her ikisi de belki ![]() ![]() ![]() ![]() Elimizde islak bir bez vardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben $u son bir kaç günde ögrendim ki herkesin acisi kendine büyük ![]() önemli olan kendimiz ne kadar agir yarali olursak olalim bir ba$kasindaki kanamayi durdurmaya çabalayacak kadar 'insan' kalabilmekmi$ ![]() ![]() ![]() Ben bugün daracik zamanlarda bir dünya dolusu $eyin nasil payla$ildigini biliyorsam sebebi sensin ![]() ![]() ![]() Cebimde sana kelimeler biriktirdim ben yine ![]() ![]() Allahim yeryüzündeki bu en küçük gövdeli devi koru ![]() ![]() ![]() ![]() Allahim ne olur a$ka hakettigi tüm mutluluklari gönder ![]() Onun adi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|