![]() |
Yoruldum Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoruldum ArtıkYoruldum artık ![]() ![]() ![]() ![]() Hayattan, sahte insanlardan, yalan düşlerden, yalancı gülümseyişlerden ![]() ![]() ![]() Gündüzleri sevmiyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an insanları görebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanların yüzündeki ifadeleri okuyabılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum artık ![]() ![]() Kendi payıma düşen ölümlerden ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümlerin içinde yaşam savası vermekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke hep çocuk kalabılseydı düşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesten ve herseyden uzakta bır parkın kırık salıncağında kendimi eyliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sadece geceleri seviyorum bu hayatı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|