![]() |
Hüznümün Rüzgarlı Yanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüznümün Rüzgarlı YanıHüznümün rüzgarlı yanı Kırgın durduğuma bakma, aslında bende her şey aynı ![]() ![]() ![]() "Hiç değişmeyeceksin" diyor bir dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşım daha küçük yüreğimden ![]() Ben aslında rüzgâr olsam, hep doğudan eserim ![]() Ben aslında, bir gün kapımın umuttan yana çalınacağına eminim ![]() Ben aslında, hayat ile hayali hep birbirine karıştırırdım ![]() Ben aslında anladım, cami avlusuna terk edilen kundaklı bir çocuktan bir farkım olmadığını ![]() Ben aslında anladım, hayatımın hep yamalardan ibaret olduğunu ![]() Ben aslında, cürmün kadar yer yakardım ![]() ? 'Neyse' deyip toparlanmalıydım artık ![]() ![]() ![]() Küçük yaralarımla uğraşarak kaybedecek vaktim yoktur ![]() ![]() ![]() ? Değişmem zor aslında ![]() ![]() ? Yine değişmeliyim, ey rüzgarlı hüznüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de oturup ağlayarak başlayalım değişmeye? Oturup ağlayalım halime ![]() ? Belki tebessümlerimin bereketsizliği de terk eder beni böylece, kim bilir? |
![]() |
![]() |
|