Sadece Biz İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Biz İçinGiriyorum Bensiz Kalan Cümlelerime ![]() Geçmişimde İnkarımda Kaybolurken Gece ,Yağmur Damlaları Soğukluğuyla Üşüyorum![]() Dokunamadığım On Binlerce El ![]() ![]() Oysa Senin Elini İstiyorum Sadece! Ruhum ![]() Sendeyim Ben ![]() ![]() Sonsuzluğum Sen ,Kimsesizim Ben Kimsenin Giremeyeceği Sokaklarda ![]() Saklı Kalmışım Görmediğim Birine Gidiyorum Dur Duraksız ![]() Bu Suratıma Çarpanlar ![]() Saçlarım Değil![]() Kavramsızlığım![]() ![]() İçimde Palyaçolar Var ,Binlercesi Hemde ![]() Kimi Gülümsüyor Ama Gülmüyorlar![]() Masum Değiller![]() Kimse Masum Değil ![]() Yitti Gitti O![]() ![]() Kimi Kenarda Mapus Olmuş Küçük Çocukla Dalga Geçiyor ,Çocuk Hıçkırarak Ağlıyor ![]() - Bilirsin Çocuklar Hep Ağlarlar Dalga Geçersen - Hep Bi Umutsuzluk İfadesi Yüzlerinde Saklanamamış Bir Makyaj ![]() Hiç Bir Delik Örtülmüyor Biz Gibi![]() Ben Biliyorum, Onlar Benden İyi Biliyor ,Sende Biliyorsun ![]() ![]() Bizi İzleyen Seyirciler Gülmeleri Gerekirken Ağlıyorlar ![]() - Ölüm Denilen Şey Onları Hissetmek İşte! - Yoksa Ağlayan Ben miyim ? Madem Öyle Ben Ağlarken Sen Nerdesin ? Bende misin ? - Ben Seyirciler Hiç Ağlamasın Olur mu ? - Bir Müzik Çalıyor! ![]() Şişşt Duymak İstiyorum ![]() ![]() ![]() Bir Anda Düşüyor Ritmim ![]() Bir Beste Bile Olamamışım Bak Ben, Beni Çalamıyorsun Sen ! Notalarım Eksikmiş,- Öyle Söylüyorsun ! - Eksik Değilim Ben, Gör Beni ![]() Çaresizim Ben![]() Dokun Bana ! Hemde Kimseye Dokunmadığın Gibi![]() Tenim Ateş Değil , Yakmıycak Seni Korkma Benden![]() ![]() Dokunmak ![]() Özlemim![]() İkiside 3 Hece ![]() Karıştırdığında İfadesiz, Gözlerime Baktığında Yakarırcasına Bazen Anlamadığın Ben İşte Bu Aslında![]() Hiç bi Zaman Anlatabilecek Kadar İyi Kelimeler Kuramadığım![]() Sende Anlamsızca Asılı Kalan![]() Sen, Bende misin ?Bendeysen![]() ![]() O Zaman Ben Portmantoyum Her Hangi bi Evde Sen Bir Palto Olmalısın Bu Durumda ![]() Ya Birisi Seni Alıp Çıkıp Giderse Kapıdan ![]() Ya Askılarım Tutmazda Düşersen![]() Ben Sana Kıyabilir miyim O Zaman ? Ya Eskirsen Ben Sana Dokunamadan ? Ya Gözlerin Beni Görmezse Hiç bi Zaman Sahip Olamadığın İçin![]() ![]() Bu Hikaye Biter Ben Durduğum Yerde Kalırım ' Gitme! ' Diyebilecek bi Dudak Yok ki Bende![]() AMA ![]() ![]() Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı ![]() ![]() Ya Beni de Götür Ya Sende Gitme ![]() ![]() ![]() Bak 'ya' larda Kayboluyorum Ben Bu Gece ![]() İnkar Edecek bi Sen Yoksun ![]() Beynimleyim Tek Başıma![]() Seni Ne Hale Sokabilirim Kendimden Korkuyorum![]() Ben Beynimde Değil ,Senin Dumanında Kaybolmak İstiyorum![]() ![]() Dumanında Kaybet Beni Olmaz mı ? Önce Yak, Sonra Dokun, Bana Dokunmak İçini Acıtmayacak Bunu Biliyorum ![]() Böylesi Severken Acıtabilir miyim Seni ? Ve Bil Sanma ki Geçmişini Silebilirim![]() Sadece Seni Mutlu Edebilirim ![]() Kendimi Sende Bir Yapabilirim Ancak ![]() Geçmiş ![]() Ne Kadar İnkar Etsekte Bizimdir![]() Benimle Bu Yüzden Sadece Geleceği Yaşa Olmaz mı ? Geçmişinden Vazgeç![]() ![]() BEN BEKLİYORUM O ANI ! |
|
|
|