![]() |
Acıyı Aşka Yama Yaptım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıyı Aşka Yama YaptımBitiyor zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynaları kırıldı mutluluğumun ![]() ![]() ![]() Hala üşüyorum… İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatıyorum gözlerimi ![]() ![]() ![]() Anlamadım yâr Sen mi yâr olmadın yoksa ben mi yarenlikten uzaktım? Hangi kıyıya vurmuştu aramızdaki eksik o taş? Hangi şarkıda yarım kalmıştı notamız? Hangi satır içine sığdırabilmişti de seni; sen bulunmazım olmuştun? Ah yâr sana bağlamazsam sözcüklerimi, hep anlamsızlık oluyor yüreğimin dili ![]() ![]() İçim yine aynı mısra´ları tekrarlıyor Yamaçlarımda senli güzel düşerim var Ama düşlerime damlayan zehir de sensin yâr Bulamadım yâr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir şehre sığmadı yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir uykudan ibaret sandım satırlarda yaşamayı ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçeğimde olmayan yâr gönlümden git! Hadi git! Ben sarsılan bir şehrin enkazı olmaya razıyım ![]() Ben, yine kâbuslar saklarım yatak başlarımda ![]() Ve sana şiirler biriktirmekten vazgeçerim ![]() Sessizliğimin sesini dinlerim bir sonbahar sabahında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|