![]() |
Bilmiyorum Ki Bu Kaçıncı Sigara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilmiyorum Ki Bu Kaçıncı Sigara![]() Sigara dumanında geliyorsun bana bir yudum sevgiyle … Ve o bir yudum sevgi umut olup akıyor yüreğime ![]() Ah sevgili, kendi kendine oyunlar oynayan bir çocuk gibi oyunlar kuruyorum üstüne ![]() ![]() Bir gün işe giderken yerdeki karelere dikkat ederek ilerliyorum mesela yolda ![]() ![]() ![]() Sonra; yolda giderken yine, duyduğum ilk şarkı ondan gelsin diyorum,sebepsiz yeni bir oyun daha koyuyorum hemen önüme ![]() ![]() ![]() Yok yok, o da düşünüyor beni, o da özlüyorlarla avutuyorum kendimi ![]() Tıpkı bu geceki gibi… Bu gece, bir sigara dumanında geliyorsun bana, aslında kaçıncı sigara dumanı olduğunu ben de bilmiyorum ama ; bir sigara dumanında işliyorsun sebepsiz tekrar yüreğime ![]() Sahi sen, sigara dumanından çember yapmasını bilir misin sevgili? Gülme, hadi gülümseme… Demiştim sana hala çocuk bir yanım vardır diye unuttun mu yoksa?Gidişinle o çocuk yanım ağlamak yerine oyunlar kuruyor kendine ne var bunda? Bu gece bir sigara yakmışken aklımda sen, bir anda sigara dumanından çemberler yapmaya çalışırken buldum kendimi ![]() ![]() ![]() Ve çember yapamadığım her sigaranın üstüne başka bir tane daha yaktım gecenin bir yarısı çakmak krizine inat kibrit çöpüyle ![]() ![]() Kaç sigara bana göre yamuk çıktı bu gece bilmiyorum sevgili, kaç sigaraya suç attım çember çıkaramadım diye ![]() Yüreğim, tıpkı terk edilmeyi bilemeyen yetim çocuklar gibi oyunlar kuruyor kendine ![]() Bazen yerdeki bir taşla getiriyor senin sevgini bana, bazen bir kitap sayfasında…Yada ilk duyacağım şarkıda ![]() Bilmiyorum ki bu kaçıncı sigara… |
![]() |
![]() |
|