![]() |
Hadi Anlatsana Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlatsana Beni[FONT="Comic Sans[B][/Sölesene beni kaç harfle sewdin? Hani anlat desem içindeki sewgiyi; ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup hawaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sewdin? Oyuna mı geldin sewgili? Kandırdım seni az önce ![]() ![]() ßana olan sewgin kaç harf diye sordum, sende bana anlatmaya başladın ![]() ![]() ![]() Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu ![]() Demek sadece '' SENİ SEWİYORUM '' da özetim ![]() ![]() Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı ![]() ![]() Ağzından hiç bir kelime çıkmamalıydı ![]() ![]() Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, awuçların terlemeliydi ![]() ![]() ßocalamalıydın ![]() ![]() ![]() Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp, örneklerle izah etmeye çalışmalıydın ![]() ![]() ![]() ßaşaramamalıydın ![]() ![]() ![]() Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa ![]() ![]() ßak sokaklara hep onlarla dolu ![]() €llerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki ![]() ![]() ßana olan sewgini özetleyememeliydin sewgili ![]() Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu ![]() ![]() ![]() Yazılabilecek kadar basit bir aşkı, ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana ![]() ![]() ![]() ßana benim sorumu sorma sewgili ![]() ![]() '' Peki sen anlat o zaman ![]() ![]() ![]() ßeni sadece 16 harf sewen birisine ben ne anlatayım? ![]() ![]() B] MS"][/FONT] |
![]() |
![]() |
|