![]() |
Burda Kar Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burda Kar VarBurada kar var,insanın içini üşüten ama görselliğinden ödün vermeyen soğuk,beyaz ve pamuksu bir dokuyla kaplı şimdi aramızdaki yolların en azından bir kısmı ![]() ![]() ![]() Üşüyorum ama içimi ısıtan şeyin sen olduğunu bildiğimden kar yağışını suçlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağsa da yağmasada yapamadığımız gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar senin içime yağdığın gibi yağıyor aniden,çok ve akıl almaz bir heyecanla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada kar var içim üşüyor,yaprakları dökülmüş cılız çıplak kalmış ve sırf görüntü olsun diye büyük bir beton zemin kenarına dikilmiş ağaçlar gibiyim ![]() ![]() ![]() Ellerimin üşümesi anlamsız,vücut ısımın dengesi önemsiz,çıkıp yürümek faydasız yürüyebileceğim hiç bir yol beni sana getirmiyor ![]() ![]() ![]() Hasta olmuş çocuklar gibiyim dışarda karşı konulmaz bir kar yağışı ve ben evde pencere önünde bütün beyazların erimesini izlemek gibi bir cezayı çekiyorum ![]() Elbette mutluluk uzaktada olsan olduğunu bilmek ama ömrüm boyunca o kar tanelerine dokunamamanın üzüntüsünü taşıyacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada kar yağıyor ve ben en azından bir kaç tanesinin yanaklarında eridiğini görmek istiyorum,dudaklarından öylece akıp gitmelerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sene bir ömürlüğüne,bir tek dilek dileyeceğim,bir kez kabul olsa yeter,her yıl aynı hediyeyi daha önce hiç açmamış gibi açmaya razıyım,kar yağmasa bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada kar var soğuk,sen yoksun ve orada ne var bilmiyorum ![]() ![]() ![]() seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Okan Ağ |
![]() |
![]() |
|