Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durdurma, olsa, zamanı, şansım

Zamanı Durdurma Şansım Olsa

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamanı Durdurma Şansım Olsa

zamanı durdurma şansım olsa önce gözlerinin içini güldürürdümdudaklarında sıcak bir tebessüm,gözlerinin içi pırıl pırıl olsunhani feda etmek var ya günü geldiğinde kendini!işte benim o günüm sensizlik olmalıydıne zaman ayrılığın adı hatrıma düşse o zaman feda etmeliyim kendimiyokluğunda ağlamalıyım yağmurlu gecelerdeya da onlarca güneş belirse de gökyüzünde yüzümde tek bir çizgisi bile doğmasın ışığınher güldüğümde aklıma gel,her ağladığım senin için olsungökyüzünde beliren her gölge sana benzesinuykulu gecelerimde bana sarılsın,beni sarsıniçimde taşıdığım en büyük mutluluk bile buruk olsunsen olmayınca zamanın değeri olmasınkum taneleri gibi saçılsın,dursun!

her nefesim soluksuz olsun,boğazıma takılsınher sözcük içimi acıtsın,her yaprak bana düşsünsen yoksan sensizlik hiç olmasın!

sevgiye hasretler olayım,acıya can yakan,ayrılığa düşman

gözlerimde bir mum yansın;ışığım ol,yere düşüp alev alsın;yangınım ol,yaşlarım aksın;suyum ol,kavrulup kurusun,rüzgarım olama yine de hep benim olya da benimle!

sevmeyi öğret,adımlarım ağır olmasınkedere hesap kat,acım olmasınaşka şart koş,sevdam kül olmasınben hiç bilmem bunları,hesapsız,katsız,şartsız severim!

eğer gökyüzünde bir bulutsan söyle!yıldızlar tutayım aklımdan,teker teker sayayımsana ulaşmak yıllara denk bile olsa önüme sereyimher adımım saat yolu alsa da söyle!yıldızlar boyu kayayım yüreğine,yavaş yavaş dokunayım yüzüneseni sevmek bir ömre denk bile gelse yanına geleyimseni seveyim!ya da sevmenin koşullarını,cilvelerini!

korlar düşse üstüme,alev alev yağmurlar yağsa banane kadar sürer, yakar beni?ya da yalvardığım günlerin birikimi,yüreğimin kafesi gözyaşlarımı dindirir?

imkansız deseler bile ağlar mıydım bu kadar sevdaya?ben küçük bir çocuk olsam böylesine direnir miydim sana olan aşkıma?belki masum bir istekti,gelip geçecektiama olmasıngeçmesin bendenyüreğimden ne hayaller uçtu bittiama izleri kaldı sonbaharım oldu

bana seni sevdirenleri söyle!nerede utangaç bir umut bulursa yüreğim hemen içine dalar ,kaybolurben onun derdine düşmüş zavallı bir yolcuyum aslındane gidenim var yoluma ne de durduran var arkamdan ağlayan!

hiç veda etmedim yarınlarımahep avcumda serpilir tozlarıkiminin özlemi, kiminin duası,kiminin yarasımartılar gibi iki ekmeğin peşinde,çiçekler gibi bir yudum suyun,insanlar gibi bir kuruş sevdanın peşinde

yılların eskittiği,yolların bitirdiği,sellerin götürdüğü aşkların peşindeyimya bir heves uğruna savruldu hayatım ya da gerçek sevdim bilinmez olsun!

senden saklı,benden ayrı,onlardan gayrı uzaklara uçtu kanatlarımya kırıldı birkaç dakikalık umudum yolunda ya da gücüm yetmedi sorulmaz olsun!

ellerin yanaklarıma,gözlerin gözlerime değse bir uçurum misali esse saçlarım;ne ömür boyu mutluluklar avutur beni ne de sensiz parıltısı bu hayatın

bir başlığı var kızcağızın bir de peşinde kurdu masalımdapeşinden o koşar diğeri kovalardıgözlerinden yalanı bilinmez,sözleri riyakardı anlaşılmaziçimde bir korkusu benimse meçhul sonunçok sevmiştim o kırmızı başlığın kızınıgözlerim dolu dolu olur he takıldığında engellerine,ve ışıldardı gözlerim her mutluluk tablolarındaama bir kendi masalımı sevemedim sonlarıyla birliktene bir başlığım vardı benim, ne de peşimde kurdumne her takıldığımda gözlerim doldu engellerime,ne de gözlerim ışıldardı her mutluluk tablolarımdabiraz hüzüne bulanmış kırıklarım vardı gönlümde,biraz da merakı geleceğin

bana kendini anlat desem suskundun nedensizce!bazen saklarız kendimizi ya gizlicebelki de gizlerinin bir havası vardı gözlerindeben hep gözlerine bakmıştım çünküarada bir aklıma gelirdi gözbebeklerinin canlılığı,kirpiklerinin çırpınışı ve senden habersiz bana anlattıklarıkeşke hep bana dönük olsa yüzün,hep birşeyler söyleyecek gibi olsan,sessizce dursan,neler olduğunu ben anlasam!

senden izinsiz kaç mevsim geçti buralardasana çok yazdım cevap gelmedihep istedim seninle olmayıçerçevemde bir resim ve seninle yapmak istediklerimbirkaç avuç çakıl taşları sahile aitve deniz kıyısına vuran yakıcı bir güneşhepsi sensiz yaşıyorlar yerlerindesen nerdesin desemişte cevabından korktuğum tek şeydi buyarıda bıraktım bir sürü kelimeyikimisinin noktası var hala yanımda duruyorsen yoksundu tek eksiği!

seni sevmeye çalıştıkça içten içe kaçışın vardı ya o!hep beni yeni bilmecelere attı acımasızcaumursamadıkça da karardı içimbir bulut kümesi gibi sardı her yanımıbak çok yaklaştın da göremedim seni!

gözüme toz kaçtı dedim herkes yanımdaydıusul usul ağladım herkes yanımdaydıgözlerimi ovuşturdum herkes yanımdaydıyüreğim kan ağladı herkes yanımdaydıbenden neler geçti sen yoktun!

bir şarkı duydum hele ki içim çok acıdıne zaman dinlesem ağlarımama öyle böyle ağlamak değilyani ne yenilir ne yutulurhıçkırık gibi ama çok benzemiyor,kahkaha gibi ama sadece yanından geçiyor,kesik kesik gibi ama öylesine bitiyor,kısık kısık ama arada geçiyor,ılık ılık ama hala üşütüyor,şarıl şarıl sesi kesiliyor!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com