Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitti, caizse, işte, tabiri

Tabir-İ Caizse Bitti İşte

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tabir-İ Caizse Bitti İşte

Biliyordum böyle olacağını Bile bile denemiştim zaten Yapamıyacaktım ben Boşa geçen zamanBoşa geçen umutlarBoşa verilen sözler

Hepsi benim yüzümden kuş olup uçtu sanki Nasıl başladı anlamadan bitirmiştim Sonu yok Ucu bucağı yok Anlamı yok Bitti işte

Artık ne söylense nafile Bir daha denemez olsaydım keşkeKeşke diye diye bi hal oldum nedense Pişman değilim yinede "Seviyordum" öyle sanmıştım belkide Herşey yalanmış meğerse Sevmek yalanÖzlemek yalanGözler yalanHayat yalan Bitti işte

Ucuz kurtuldum belkide Bağlanmdan bitirmek en iyisiydi hem senin hemde benim için Belli etmemeye çalışıyordum ama içten içe ağlıyordum sanki Yok!Olamaz Bu sen olamazsın! diyordu içimden biri Artık ne yaptığımı bile bilmiyordum Anlamsızca sadece susuyordum Herzaman yağtığım gibi yani Alışkın beden alışkın yürek alışkın sözler Kalemimde hazır zaten böyle şeyler yazmaya Hemen eli gider ben istemesem de

NeyseÖtesi yokBitti işte

Bakışlarını gördükçe hançer saplanıyor sanki yüreğime Neden yağtığımı bilmeden anlamadan başlamıştım bikeresinde Baştan belliydim zaten Anlaşılıyordu halimden Bi sen anlamamıştın beniBi gözlerin anlamamıştı Onlar anlasa bukadar zor olmayacaktı !

"Git" demek zordu "Bitti" demek en zoru

Ama demiştim en sonunda Söylerken gözlerine bakmak istemedim Hatta bundan sonra hiç bakamadım Çiçeklerim soldu gene Saldı yaprakları Damlalar düşmeye başladı

Uzatmaya gerek yoktu zaten Ya sen ya ben bi şekilde sonuna getirecektik Belki kısaydı bizimkisi Farklı olucak derken bambaşka olup çıkmıştı sanki Pişmanlık hissetmiyorum hissetmem de! Tabir-i caizse bitti işte ! !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com